tiistai 5. helmikuuta 2008

Vous êtes unique...


Olette ainutkertainen...

Siis näin hellästi köyhää, mutta uskollista asiakasta muistettiin tänään Yves Rocherilla.
Sain kaksi tuotetta yhden hinnalla ja koska meillä vaihtuu kanta-asiakaskortti, niin se entisen kortin täyteen ja minkä tahansa lahjan. Ahneena tietenkin olin jo käyny hyllyjä läpi ja valkannut hinnakkaimmasta päästä 28,50 maksavan kiinteyttävän voiteen. Nyt kun tuo painokin on tippunu viis kiloo niin ois kiva jos nahka kuitenkin pysyis mukana menossa.

Ihan muuten niinku Suomessa ei ois Yves Rocheria.. Osaan olla kyllä todella eksoottinen.

Kävin tänään kaupungilla pyytämässä hinnat kahdesta yksityisestä tekokynsikursseja järjestävästä koulusta. Torstaina työkkärissä sitten pitäis saada ne päättäjät vakuuttuneiksi, että sellainen kannattais mulle kustantaa..

Käytiin vielä Auchanissa ruokaostoksilla. Mentiin kaupungista ratikalla ja anoppi tuli sit autolla heittämään kotia. Auchanin yhteydessä meillä on valtava ostoskeskus, jossa ei sinällään ole mitään jännää tai kivaa ostettavaa ainakaan mulla. Mutta yksi ainainen pysähtymisen ja suuren haikeuden aiheuttaja on ikkunallinen eläinkauppa. Voi niitä pupuvauvoja! Tänään oli kolme erillistä koppia täynnä. Mustia, harmaita, maitokahvinvärisiä... Extra nain eli hermeliinejä oletan. Jos vaan en ois allerginen niin voi että meillä voi olla ihqq yhdessä. Onneks on kulta jota saa helliä ilman Aeriustakin

Ei kommentteja: