maanantai 18. helmikuuta 2008

Postimyynti

Ei oo muuten ihan äsken, viime kerta kun olen tilannu jotain postimyynnistä, Ebaytähän en laske ko kategoriaan. Tuntuu ettei oo mitään järkee tilata vaatteita eikä edes kenkiä, koska omaan hmm. persoonallisen muotoisen vartalon. Kenkäni on muuten ranskan suurinta naisten kokoa eli 41.
Hirviö, amatsooni, siksiköhän katsoovat niin pitkään kadulla...

Anyway, nyt la redoute postimyyntifirma lähestyi MADAME Sannaa ensimmäisen tilauksen toivossa. Pyydyksenä oli 16€ shekki. Mukana tulleesta kivasta pikku kataloogista löytyi sitten nämä suloiset balleriinat:
Piti sitten vielä tilata joku muu tuote, että sai ilmaiset postikulut ja nappasin kympillä kasan pyyhkeitä. Eikä siinä vielä kaikki, kaupan päälle tulee vielä suklaanruskea kevät trenssi :D Pakettini pitäisi tulla huomenna tuohon läheiseen moottopyöräliikkeeseen (why, elkää kysykö), josta voin sen sitten käydä noutamassa. Jännä kun täällä kaikki normaalit postit ja paketit tuodaan kotiovelle, mut jostain syystä ei postimyyntipaketteja. Niitä varten pitää valita oman kaupungin listalta joku yksityinen liike joka vastaanottaa sen puolestasi. Toivottavasti balleriinani eivät ole juuri sopivat motoristipojille...

5 kommenttia:

Jaanaba kirjoitti...

Hienot klopot, vaikkakin omituinen paketinnoutopaikka.

Pupuce kirjoitti...

Kivat balleriinat!

En oo uskaltanu vielä tilata vaatteita postimyynnistä, kun palautussysteemit on niin hankalia ja usein palautus pitää ite maksaa. Tiiätkö muuten, pitääkö siitä maksaa jos tilaa tollaseen ralaisiin ja palauttaa sitä kautta?

Täällä on kyllä tosi hyvä, kun joka paikasta saa aina lahjoja ja lahjasekkejä. Mie oon ihan hulluna Kookain vaatteisiin ja oon niitten kanta-asiakas. Pari kertaa vuodessa niiltä tulee aina lahjasekkejä ja alennuskuponkeja ja tottakai ne on käytettävä pois. Sehän on kuin rahaa pankkiin laittais ! ;)

Pupuce kirjoitti...

Piti sanomani relaisiin...

manana kirjoitti...

Jei! Paketti on kuulemma jo haettavissa relaista. 24h-toimitus! Ainakaan tuolta nettisivulta ei selviä miten palautusten kanssa, mutta kulta tietää et postimaksut maksat joka tapauksessa. Nyt vaan toivotaan et kengät on sopivat ettei tarvii palautella :)

Stazzy kirjoitti...

Tai, ehkä koko oliskin sitten ollut juuri sopiva motoristipojille ;)