maanantai 3. maaliskuuta 2008

Palautumista

Huh, mikä viikonloppu. Perjantaina oli ihan viattomasti tarkoitus viettää iltaa Mintun kanssa, todellakin pizzan ja vinkun parissa, mutta sitten keksittiin ottaa yhteyttä kahteen paikalliseen erasmukseen. Heidi ja Riikka tulivat sitten joskus puoli yhdeksän aikaan ja sitten vaan istuttiin, juteltiin , otettiin viiniä ja lopuksi laulettiin tietysti pakollista karaokea. Onneksi alakerran serkku ei ollu kotona, olisi muuten varmaan repinyt pelihousut kolmannen Mombasan jälkeen.
En tiiä saanko laittaa kuvia eli en laita, vaikka kaikki paikallaolijat olivatkin tietysti vallan edukseen
Käskin Ollia kutsumaan myös kavereitaan käymään, mut eihän kukaan halunnu tulla tänne periferiaan perjantai-iltana puolen tunnin varoitusajalla.

Ens viikolla on Pascal (yks Ollin kavereista) tulossa Pariisista lomailemaan kotiseudulleen ja tulee varmaan meille ainakin viikonlopuksi. Tai sitten ei, kun nyt on vise lämmöt loppu ja sama vanha kattilasouvi alkaa taas... ei herkille eikä hienohelmoille *tekee mieli hakata päätä seinään*

Aamulla heräsimme, kun postimies rynkytti ovikelloa ihan varmasti hajoitus tarkoituksessa. Oltiin tilattu Amazonilta mulle uusi näyttö perjantaina ja sehän sieltä ois ollu tulossa. Postimies ei viittiny nousta toiseen kerrokseen vaan jätti sitten (aika arvokkaan) näytön alas portinpieleen . Oli tietysti satanut koko yön. Reipas tyyppi. Noh nyt näyttö kun kuiteski onneks kuivilla ja asennettuna. Kyllä on melkoinen ero entiseen, metri kertaa metri boxiin, josta oli kulunut säteily suojakerros pois. Bonuksena tässä 22tumaisessa voi katsoo vaikka kahta nettisivua kerralla (ihan niinku tarviis :D)

Ai niin ja sitten 9.30 mulle soitti joku työnvälitysfirman emäntä. Tarjotteli 4 kuukauden määräaikaissopimusta Sephorassa Bare Mineralssin esittelijänä. Oikein. Sanoi et Sephorasta soitteleevat viikolla, jos siis heidän mielestä cveeni on yhtä kiinnostava kuin tämän välittäjän. Toivotaan!!

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Ooh, kattilasouvista huolimatta siis pääosin hyviä uutisia.. :D

Minä yskin, mietin juuri, että mitenkähän helposti yskimällä murtaa kylkiluunsa ja miltä se tuntuu.

manana kirjoitti...

Heh, sun on pakko parantua perjantaiksi!