tiistai 26. helmikuuta 2008

Pronssia


Ei siis mitalimuodossa vaan meikissä (tietenkin).
Tähän käytin Nyx Pearl Mania sävyjä Mink Pearl (vaalea kulta) ja Walnut Pearl (tumma suklaanruskea) Ripsari Rimmelin Magnif'Eyes.
Otan vastaan neuvoja miten saada kunnon meikkikuvia aikaiseksi. Ilman salamaa tulee pimeitä ja salama syö kaikki värit :( Kuppakamerako vise?

Muuten tänään tuli meikattua ihan röntgeniin lähdön kunniaksi. Hauska päivä olikin sitten siellä odotushuoneessa istuessa. Täällähän ei tunneta mitään terveyskeskuksia eli kaikki verikokeet ja röntgenit käydään lähetteellä ottamassa yksityisillä kliniikoilla. Sainpahan ainakin ne kuvat itselle et voin ihastella täydellisiä hampuleitani vaikka joka päivä :D Omalle lääkärilleni oli laittanut viestiksi et kaikki hyvin eikä tulehdusta juuressa. Eli nyt on tämän viisaudenhampaan kanssa käyty kahdesti hammaslääkärillä ja siellä kuvauksessa (vaikka todella tuskainen onkin) Nyt voinkin sitten esittää kysymyksen: miksi minulla on 7 päivän antibioottikuuri syötävänä? Pitää vielä erikseen varata aika stomatologille (joku erikoistyyppi, hampaat, ikenet, ruokatorvi??) joka päättää sitten mitä tehdään.
Oma hammaslääkärini ei voi leikata, koska hänellä ei ole hammashoitajaa, eli ei tarpeeksi käsiä.
Hankalaa. Ennen sitä vaan meni terveyskeskukseen ja siellä otettiin kuvat ja toimittiin niiden vaatimalla tavalla. Ja äiti oli pitämässä kädestä kiinni. Oikeesti se äitin käsi olisi kovinkin tarpeellinen, koska en oikeastaan reagoi ollenkaan puudutukseen... Ainakaan tähän päivään mennessä, en ole puutunut kunnolla . Kuulostan rääviltä sori!!

Ei kommentteja: