tiistai 23. maaliskuuta 2010

Green Leopard

Työkkärin kanssa on taas ollu niin lystiä viime aikoina että. Unohdin onnellisesti viime viikon torstain miitingin ja sain onneksi uuden soittoajan tälle päivälle ilman, että poistavat minut hakijalistoilta. Hyvä sattuma myös, kun eilen käytiin katsomassa Shutter Island ja laitoin kännykän äänettömälle... Tänään en ollu muistanu laittaa ääniä päälle ja eiköhän joku työnvälitystoimisto sieltä jo soitellutkin kahdeltoista. Oli taas osannut jättää niin epäselvän viestin, että piti tarkistaa puhelinnumero netistä. Onneksi kyseisellä firmalla on nettisivut! Olisipa jännä jos kyseessä olisi ihan oikeita töitä ja vähän pidemmäksi aikaa.



Kokeilussa ekaa kertaa China Glazen vaaleanvihreä metallinen Cherish.



Oli selvästi niin kiire päästä meimailemaan, että unohdin kuvata Cherisiä yksinään :)



Cherish on sen verran peittävä lakka, että laitoin sitä vain yhden kerroksen, tämähän sopii peittävyytensä takia mainiosti myös leimailuun.



Laitoin tuon nail wheelin malliksi pohjan sävystä. Ihan pohjimmaisena P2:sen perfect nail kovettaja, sen päällä kerros CnG Cherishiä ja kuviot laatasta m57 Black Pearl erikoislakalla. Päällyslakka Konadin, pakollinen erikoislakkojen kanssa.



english: Today I finally got to use my China Glaze Cherish for the first time. I applied only one coat because I wanted to stamp on it. Of course I was so in a hurry to get stamping that I forgot to take pictures of Cherish on it's own :) Anyway here's the final result, I used Konad's plate m57 with Konad Black Pearl special polish.

9 kommenttia:

Susie kirjoitti...

Very nice. I love the konading. :)
Susie

-SL kirjoitti...

tosi kivat

Kiku kirjoitti...

Looks Great!!

Sanna kirjoitti...

susies1955: Thanks Susie! I don't do whole nail Konadin' often enough I think :)

*~SL: Kiitos!

Kiku: I'm glad you like them :)

Ansu kirjoitti...

Aivan mahtavat!

Johanna kirjoitti...

Kivalle näyttää! :)

Sanna kirjoitti...

Ansu: Eiks sullakin oo vehkeet tehä tällaset ;D

Johanna: Kiva kuulla :)

Ansu kirjoitti...

Ei mulla oo tuota laattaa, mutta ota mukaan kun tuut niin saa kokeilla :)

Sanna kirjoitti...

Ansu: Joo otan mukaan :)