lauantai 13. maaliskuuta 2010

Check Me Out

Iltakynnet pitkästä aikaa! Täytyy sanoa FF XIII:stä sen verran, että meinasin kerrassaan hermostua pelin alussa, kun se olikin ranskaksi. Onneksi huomasin, että koko pelin saa englanniksi konsolin asetuksia muuttamalla. Siis puhe on tietenkin englanniksi, mutta kaikki pelitekstit oli ranskaksi. Just tämän takia tilasin pelin englannista!! Täytyy sanoa, että xbox 360 on kyllä aika ihmeellinen laite... Muuten nyt jo tuntuu, että mielellään palaisin tuonne sorvin ääreen!Kerkesin lakata vain yhden kerroksen, eli peittokyky on oikein kiitettävä. Tämä on siis H&M:n Chec Me Out.Huomenna ehkä leimailen tähän päälle jotain...english: FF XIII is keeping me busy and I had the patience only for a one coat manicure. This is H&M's Check Me Out. I wanna try stamping over this tomorrow...

5 kommenttia:

Serafia kirjoitti...

Onpa todella peittävä yhdeksi kerrokseksi! Mulla on varmaan ollu huono tuuri noissa henkkamaukan lakoissa. :(

Kiku kirjoitti...

What a great color! :))

greets kiku :)

Sanna kirjoitti...

Kiku: Yeah, I noticed this is pretty close to P2's bombastic :)

Serafia: Höh, mulla on 14 H&M lakkaa ja kaikki ovat olleet hyviä... Tämä vaikuttaa kyllä muita hm-lakkoja pigmenttisemmältä (tuo ei varmaan edes ole oikea sana...) varmaan heilläkin on tuotekoostumuksia vaihdeltu yhtä usein kuin pakkauksia, että joukkoon mahtuu susiakin :)

Panda kirjoitti...

Täh yhden kerroksen lakkaus :o Whoa! H&M yllättää.

Kiitos muuten nopeasta vastauksesta kysymykseeni :)! Laitoin kaverini kiertelemään kampaamoihin ja voin vaikka infota sinua oliko nuo tuotteet kalliimpia/edullisempia kuin Suomen maalla.

Sanna kirjoitti...

Panda: Kaikki nämä uudet särmiöpulloissa olevat lakat tuntuvat olevan ihan erinomaisia! Eipä kestä ja laita toki infoa tulemaan :)