torstai 18. maaliskuuta 2010

Dollar Green

Taitaa olla kevään ensimmäinen viikko käsillä ja vihdoin päästään reilusti kymmenen asteen yläpuolelle. Tuossa ikkunalla kuvaillessa tuoksahti ihan selvästi jo keväälle! Tämä saattaa hyvinkin tarkoittaa myös sitä, että antihistamiinit saa pian kaivaa esille... Mikäpä sopisi siis paremmin kuin pikku manikyyri H&M:n uudella Dollar Green lakalla:Tämä ei ole yhtään niin peittävä kuin nuo kaksi edellistä H&M lakkaa särmiöpulloissa...Mutta kahdella kerroksella peittää ihan kiitettävästi, ei kuivu kylläkään useampaan tuntiin aluslakan kanssa.Tämä on enemmän vanha turkoosi, ei todellakaan raikas kuten Bella's ChoiceTökkäsin eilen peukalon kynnen tosi pahasti imuroidessa (mikähän kiire mullakin siinä oli) ja taas piti leikata lyhyemmäksi. Tämän lakan kanssa tuntuu kyllä onneksi toimivan lyhyemmätkin kynnet.
english: Spring is finally here! It's high time to get 15 degrees and more. I thought my new H&M polish Dollar Green would be perfect for these first spring days :) The colour is a pale dusty turquoise nothing fresh like Bella's Choice, but then again very pretty in it's own way.

5 kommenttia:

nihrida kirjoitti...

Love it! H&M polishes rock!

lenorca kirjoitti...

Kyllä harmittaa kun oli loppuunmyyty H&M:llä... Ostin sitten ne kaks muuta pilkkusarjan sävyä (vauvasininen ja hempeän vaaleanpunainen) ja ostin China Glazen minttusävyn sitten korvaavaksi (ei ole yhtää hullumpi kyllä sekään, eka China Glazeni).

Sanna kirjoitti...

nihrida: Me too!! Why on earth don't they have these in all H&M stores?

lenorca: Aijai, tämä oli ainut pilkkusarjasta, jota minä näin silloin, kun ostin tämän. Itseasiassa etsin sitä vaaleanpunaista, kun olin nähnyt sen jossain kynsiblogissa... Re-Fresh Mint:iä jos tarkoitat niin onhan sekin tosi hyvä vaihtoehto :D

*~SL kirjoitti...

Nätti sävy

Sanna kirjoitti...

*~SL: Eikös :)