lauantai 20. maaliskuuta 2010

Island Hopping

Minnekähän tämäkin blogi on oikein menossa, kun emäntä vaan pelaa ja on unohtanut päivittelyt kokonaan. Päivänmeikkejäkään ei ole ollut esillä aikoihin! Nämäkin innostukset tuntuvat menevän niin kausittain, joskus tulee laitettua vaan kynsiä ja joskus enemmän meikkailtua. Jotenkin meikkaamiseen ei ole viimeaikoina ollut kauheeta innostusta. Ärsyttää, kun meikkivoidekin pääsi loppumaan ja täältä Ranskasta on ihan turha yrittää etsiä samaa vaaleaa sävyä Infailliblesta, minkä ostin joskus Suomesta ja toisen kerran tilasin Usan Ebaystä. Ostin sitten tuskissani Sagasta jonkun tuntemattoman merkin meikkivoiteen 3,80€, heheh vaalea on, peitosta ei sitten niinkään takuuta. Infaillibleakin ois ollu tarjossa, mutta vain tummimmassa sävyssä. Saga on siis markettikosmetiikan outlet josta saattaa joskus hyvällä onnella löytää kivoja juttuja edullisesti. Myynnissä mm. Rimmeliä, Niveaa, Maybellineä, Lorealia ja Bourjoisia. Ihan siis tutut Anttilan merkit :) Rimmeliä ei muuten täällä taida löytyä kuin Monoprix:stä...

Jonkun päivän meikkiä nyt siis luvassa:Pohjustus Alverdella ja sen jälkeen päällystin koko liikkuvan luomen Essencen mustalla smokey eyes kynällä. Tällä saa uskomattoman kestävän pohjan ja musta tuo eloa ihan mihin tahansa luomiväriin.Sen päälle taputtelin Essencen luomiväriä 02 Island Hopping. Luomivaon yläpuolella häivytin turkoosin H&M:n vaaleaan hohtavaan korostusväriin.Alaripsirajaan myös ohut raja mustalla kynällä ja turkoosia sen päälle ja häivytykseen.Varjostuksiin Essencen Sun Club aurinkopuuteri ja poskipäillä Pure Beauty 01 mosaiikkipuuteri. Huulikiilto H&M:n Papaya Punch ja sen päälle HR Ritual 30 tuomaan lisäväriä.english: Feels like it's been ages since my last FOTD. It seems to go in turns, sometimes I'm so into makeup and other times I love doing my nails. Recently it's been almost all nails. And of course I'm still totally addicted to my FFXIII and I'm trying not to finish it too soon :) So this was my makeup for Thursday. I started with Alverde's e/s base and applied Essence's smokey eyes pencil in black all over the moving lid up to crease. On top of that I patted Essence's turquoise e/s 02 Island Hopping. I blended it above the crease into a pale shimmery shade on the brow-bone. Same deal under the eyes. For contouring I used Essence's Sun Club bronzer and on the cheekbones Pure Beauty mosaic powder in 01. Lipgloss Papaya Punch from H&M and on top of that HR lipstick in Ritual 30 to give it some more colour.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko joskus esitellä kaikki meikkisi? En ainakaan muistaisi nähneeni esim. luomivärikokoelmaasi.:)

Sanna kirjoitti...

Anonyymi: Hihii, siis ihan kaikki? Aikaisemmin olen esitelly ainakin Lancomen ja H&M:n luomivärikokoelmat. Kynsilakat ja huulipunat on myös esitelty. Voisin tietenkin koota ihan kaikki luomivärit yhteen esittelyyn :)

brita kirjoitti...

pitäähän sitä välillä päästää sisäinen nörtti irti! :D

^^ kannatan noita meikkikokoelmaesittelyjä.

Sanna kirjoitti...

brita: Ihan tosiaan, kyllä tuntuukin hyvältä :D Joo pitää laittaa tulemaan!

Johanna kirjoitti...

Hei!

kiva löytää lisää suomalaisia bloggaajia! addailen :)

Onnea vaan jatkoon, hienolta näyttää!

Sanna kirjoitti...

Johanna: Hei, kiitos ja samoin :D