maanantai 1. maaliskuuta 2010

Pariisiin!

Ostettiin eilen junaliput perjantai-aamulle Pariisiin! Ensin oli tarkoitus lähteä autolla, mutta kun luotijunalla pääsee kahteen tuntiin ja autolla varmaan tuhlaantuu ainakin viisi, niin päädyttiin junaan. Nyt vaan valitsemaan se juuri oikea hotelli. Luvassa keväistä käppäilyä, rakkaita ystäviä, Halleilla pyörimistä, ehkä visiittiä katakombeilla ja maailman parhaita salaatteja. Taidan tällä kertaa kokeilla Montmartroisea :P Harmi, kun viikonlopulle on luvattu hyvinkin nihkeitä lämpötiloja ihan neljää ja viittä astettä... Eilen oli karmivasta myrskystä huolimatta 16 astetta varjossa! En siis pääse ainakaan vielä korkkaamaan näitä uusia New Lookin balleriinoja:Alesta oli vielä joitain sekalaisia juttuja jäljellä ja nämä hopeiset läpyskät teettivät vain 4€. Eipä ihme etteivät olleet menneet kaupaksi, kun alkuperäinen hinta oli käsittämättömät 30€! New Lookissa muuten kenkien koot ovat ihan omissa sfääreissään, koska 39 on liian pieni ja 40 liian iso minulle... Kaikille isojalkaisille daameille ja drag queeneille tiedoksi upeita korkkareita on tarjolla kokoon 42 asti.

Kannattaa muistaa katsoa True Blood joka alkaa kakkosella 22.35! Voittaa Twilightit mennen tullen:english: We're going to Paris on Friday! We bought train tickets instead of taking the car because it's so much faster and more comfortable. Strasbourg - Paris is only about 2 hours by the high speed train. Now we just need to decide on the perfect hotel. The plan is to enjoy the Parisian spring, shop at Les Halles, see some very special friends, maybe visit the famous catacombs and eat the best salads in the world. I was hoping the weather would at least stay at above ten degrees but apparently we shall be having no more than 5 degrees. So I wont be able to sport my new silver ballerinas from New Look. I got them for only 4€! The original price was a whopping 30€... It's a pity clearance sales are so controlled here in France by legislation and there are only two or three specific periods in a year when shops are allowed to sell stuff with heavily reduced prices. It doesn't really suit me because don't believe in paying the full price when in a few months you can get it for 50% off, so it means more waiting for me :D
And yes, one of my absolute favourite series True Blood is starting tonight at 22.35 on Finnish
channel 2 !!

8 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Hienot kengät! otathan kuvia Pariisista?:)

Stazzy kirjoitti...

JEEEEEEEE.
Can't wait, can't wait!

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Oi, tuoltahan löytyisi kenkää hyvin meikäläisellekin :D Harmittaa taas ihan vietävästi Hong Kongissa, kun ei mikään mahdu jalkaan. Pöh.

Hyvää reissua!

Sanna kirjoitti...

*~SL: Otan toki :)

Stazzy: Me neither!

Nea: Niillä on todella kattavat valikoimat kyllä... Voin kuvitella, että kiinattaret ei paljon kokoa neljäkymmentä enempää käytä. Kiitos :D

maritus kirjoitti...

Teehän oikein kattava raportti Pariisista :) Olen itse menossa sinne pääsiäisen jälkeen ja toinen tällainen meikkihullu tahtoo tietää kaikki hyvät paikat siellä. Sephoraan on pakko päästä. Niilläkin tosin taitaa olla monta myymälää siellä?

Ja True Blood on kyllä yksi parhaimmista sarjoista mitä tiedän.

Sanna kirjoitti...

maritus: Joo yritetään! Sephoralla on 252 myymälää Ranskassa ja 65 niistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla :) Katsastellaan mitä kaikkee kivaa löytyy... Jännä, että tuo True Blood saatiin vasta nyt Suomen telkkuun, kun ameriikoissa odotellaan jo kieli pitkällä kolmatta kautta!

maritus kirjoitti...

Joo, itsekin ihmettelin miten noin kauan kesti! Canaliltahan tuo on jo tullut, mutta ei ihan peruskanavilta. Kolmas kausihan taitaa alkaa kesäkuussa jos oikein muistan :)

Sanna kirjoitti...

maritus: Ai mä en ees tienny että Canalilta on tullu... Mut hyvä että nyt on kaikkien katsottavissa. Täällä Ranskassa ei kyllä tasan näytetä :D Ja muutenkaan en halua katsoa dubattuna.