sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

P2 News

DM:n nettisivuille oli lisätty uutta mielenkiintoista infoa P2 merkin perusvalikoiman kevätuutuuksista. Nämä olivat kyllä viime keskiviikkona suurimmaksi osaksi jo hyllyssä:Ihan parhaana uutuutena mattapinnan antava päällyslakka!! 1,55€ Myös kynsilakkavalikoimaan oli siis tullut reippaasti uusia sävyjä.3-D Kynsitarroja, taisi olla vain kaksi eri settiä.Ihania kuuluisien näyttelijöiden mukaan nimettyjä huulikiiltoja kuudessa sävyssä. Näistä ainakin nude Crace Kelly vaikutti todella kauniilta. Näissä on siis ihan oikeasti väriäkin!Ripsien kasvua maksimoiva seerumi.Uusi huulipunalaatu 15 kaunista sävyä jotka on nimetty kuuluisien katujen mukaan!Kuusi vaahtomaista luomiväriä.

english: New P2 products! I saw most of these last Wednesday and I was really impressed by the colour star lip creams and the matte nail polish top coat.

4 kommenttia:

caterys kirjoitti...

Tiedätkö pystyykö näitä P2-tuotteita tilaamaan jostain Suomeen? Oisin tosi kiinnostunut ja näitähän ei vissiin Suomessa edes myydä..?

Sanna kirjoitti...

caterys: P2 on saksalaisen kemikaalioketju DM:n oma merkki eli valitettavasti ei myydä Suomessa, ainakaan vielä. Minä jaksan näistä aina vaahdota, kun tykkään kovasti merkistä ja täällä Saksan rajalla ei oikein muitakaan tule ostettua kuin P2:sta ja Essenceä :)

caterys kirjoitti...

Okei voi harmi, pitää varmaan suunnata Saksaan! :D
Tiedätkö myydäänkö noita siis Saksassa sitten ihan vaan jossain tietyissä paikoissa, vai saako niitä tyyliin kaikkialta, kun taitaa olla tommoinen "halpis" merkki. Vai pitääkö niitä ihan metsästämällä metsästää? :)
Ihan mielettömän kivoja ja ihania tuotteita näyttäisi olevan!

Sanna kirjoitti...

caterys: Eli P2 on DM-kaupan oma kosmetiikkamerkki ja myynnissä vain heillä. DM-kemikalioita on ihan kaikissa Saksan kaupungeissa, näin oletan ainakin, koska tuossa meidän lähimmässä tuppukylässäkin on peräti kaksi kappaletta. DM:stä saa montaa muutakin edullista kosmetiikkasarjaa mm. Essence, MNY, Manhattan jne... Kaikki kokeilemani P2-sarjan tuotteet ovat olleet todella hyvälaatuisia ja kokoelmaa kehitetään koko ajan. Lisää infoa P2:sesta DM:n sivuilta: http://www.dm-p2-cosmetics.de/cgi-bin/index.pl?k=stert_sortiment&hp=1276432324&showdivpopup=1
Saksalaiset ovat ihan edelläkävijöitä edullisessa ja laadukkaassa markettikosmetiikassa :)