tiistai 9. maaliskuuta 2010

Tuliaisia

Taas näitä tutunlinjan tuliaisia eli suurimmaksi osaksi Hennesiltä. Olisin etsinyt myös jotain kivaa paitaa tai tämän tyylisiä helppoja nilkkureita, mutta eipä sattunut sopivia kohdalle:Nämä popot La RedoutiltaPakollinen isompi Hello Kitty meikkipussi ja pitkästä aikaa taas luomivärisiveltimiä aidolla karvalla.En löytänyt vaaleanpunaista lakkaa jota etsin, mutta tietenkin useampi muu löytyi :)Luomiväripaletissa ihanan keväiset pastellisävyt, mutta valitettavasti ei pigmenttiä kovin paljoa tällä kertaa. Hyvällä pohjustuksella saa väriä ja toisaalta nämä saa häivytettyä kauniisti toisiinsa.Lakkoja neljä:

1. Oranssi U are smokin' hot
2. Vadelma Check Me Out
3. Sinisen turkoosi Bella's Choice
4. Vihreän turkoosi Dollar GreenJa sitten hieman harvinaisempia Pariisin tuliaisia, lakupalat ja Kismet meni jo :P Nämä siis suomalaisesta Kiva-kaupasta.

english: Where ever I go my shopping is always the same. Cosmetics and jewellery from H&M :) I wanted to find nice easy boots for spring, but I couldn't find the perfect pair, these ones are from La Redoute. I needed a bigger makeup bag so this Hello Kitty one was perfect. I was also pleased to see H&M is selling real hair makeup brushes again. The e/s palette has such pretty spring pastel shades but this time the shadows aren't all that pigmented. With a good base you can make these work and then again they blend really nicely. I couldn't find a pale pink nailpolish I wanted but I got four others instead. I also got some less French stuff (chocolate, pea soup and liquorice) from a Finnish shop called Kiva boutique.

7 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kivan väriset lakat

Airelle kirjoitti...

onko toi kiva maineensa arvoinen sekä helppo löytää (olen menossa pariisiin keväällä, olisi ehkä kiva käväistä - varsinkin jos lidlistä ostetut hapankorput on jo loppu!).
toivottavasti sinä et siellä vilustunut niin kuin matkaseurasi.

Sanna kirjoitti...

*~SL: Hennesiltä löytyy aina :)

Airelle: Kyllä se minusta oli aika hyvin varustettu ja sieltähän saa tilata vaikka tuoretta leipää. Se mukava rouva joka oli lauantaina töissä sanoi, että omistaja on lomalla ja sen takia ei ihan kaikkia listalla olevia ruokia ollu hyllyssä. Metroasema Vaugirard oli aika lähellä ja peräti kolme bussiakin menee sinne suunnalle (70/80/88) Kyllä kannattaa käydä pistäytymässä :) Vai niin se oli kaverilla huono tuuri, mulla oli onneksi hattu ja hanskat. Kannattaa myös käydä maistamassa ravintola Mille Lacsin Suomi-tapaksia ;)

norppa kirjoitti...

H&M:llä on ihanat kynsilakat kyllä. Harmi, että lähellä kotiani niitä ei mikään hm myy, joten pitää aina reissusta haalia. Tuon Bella's Choice ostin just, oon niin rakastunut. Toimii hienosti mattalakan kanssa :)

Sanna kirjoitti...

norppa: Sepä se, mullakaan ei ole kummassakaan kotikaupungissa ja aina Hesassa tai muussa isommassa metropolissa pitää sitten niitä hamstrata :P Pitääpä muuten kokeilla!

Laura kirjoitti...

Äh.. ite ostin just ton Dollar Greenin ja tein siitä postauksenkin.. mä petyin kun vein lakan kotivaloon. Ihan pölysentunkkainen sävy! :( Tahtoo raikkaan pastellimintun/turkoosin.

Sanna kirjoitti...

Laura: Joo huomasin saman tuossa, kun lakkasin nail wheeliä... varsinkin, kun vertaa tähän Bellaan niin on tunkkainen. Itseasiassa etsin tuossa Claire'sin Dream Catcheria joka muistutttaa aika paljon tuota Dollar Greeniä, oisko se sitten ollu nätimpi...