keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Final Fantasy XIII

Apua! Alle viikko aikaa lempparipelisarjani uusimman osan julkaisuun! Tilasin eilen Amazon UK:lta itse pelin ja keräilyversion oppaasta. Hieman petturiolo tuli, koska jouduin ottamaan Xbox 360-version, koska en vielä omista pleikkari 3:sta... Jotenkin minun mielessä FF ja pleikkari kuuluvat yhteen. Mietin, että pelattuani useampaan kertaan yhtätoista sarjan aikaisempaa osaa pleikkariohjaimella miten se voi sujua yhtä hyvin xbox-näpyköillä... (kolmosta ei ole koskaan julkaistu pleikkarille ja yhdestoista osa oli nettipeli) Kulta sano vaan, että elä höpötä :D Meidän parisuhde ei onneksi siis perustu ainakaan yhteiselle FF-addiktiolle...

Tämäkin näpykkämysteeri siis selviää, ehkä jos hyvin käy ensi torstaina tai viimeistään lauantaina!!Virallinen julkaisupäivä Euroopassa on 09.03, mutta Amazon UK aikoo lähettää pelit vasta seuraavana päivänä.Kunnon opashan on ainakin toisella pelikerralla välttämätön :)

english: I ordered my version of Final Fantasy XIII yesterday from Amazon UK. I also got the collector's edition guide. This will be my first FF for xbox 360 (this is the first ff for the xbox 360) I would have preferred the version for Playstation 3 but I don't have my PS 3 yet. The official release date for Europe is 09.03 and I hope I'll get mine ASAP!!

Ei kommentteja: