torstai 25. maaliskuuta 2010

Sunset Boulevard

Tosiaan, kun tiistaina soittelin takaisin sinne työnvälitystoimistoon he tarjosivat keikkaa neljälle päivälle huhtikuulle. Työ ei valitettavasti ole ihan lähellä, mutta onneksi on nyt auto jolla huristella. Keikka on Kenzon Flowerin promoamista.

Kiva, kun nyt on vihdoin päästy reippaasti 20 asteeseen (jopa varjossa) ja minä sain kullalta kurkkukipeen. Kyllähän tuo lämpö kivalta tuntuu sairaankin varpaissa :D Eilen piti taas käydä hamstraamassa puuroa ja hammasharjoja Saksasta ja tietenkin pari pikku juttua oli luikerrellut ostoskoriin:Tummansininen 24 Underwater ja vaaleanvioletti 27 No More Drama Essenceltä:Nail wheelillä tuo sininen vaikutti ikävän ohuelta, mutta violetti taas aivan täydelliseltä...Ostin myös toisen huulipunan P2:sen uudesta laadusta. Tämä on kylmän vaaleanpunainen 020 Sunset Boulevard.english: Yes! It got a job for next month promoting Kenzo perfumes! It's only a few days but still, great news. Of course I'm down with a flu when we are finally having really pretty days and +20°. Oh well, it'll pass. I got some new polishes from DM yesterday, dark blue 24 Underwater and light purple 27 No More Drama. I also got a second lipstick from P2's new line, this light cold pink is 020 Sunset Boulevard.

4 kommenttia:

Mylanqolia kirjoitti...

Congratulations to the job! I hope t means fun. :-) I hope you get well very soon because it's spring. Yessss!

Sanna kirjoitti...

Mylaqolia: Thanks!! Me too :)

Stazzy kirjoitti...

Hei, kivahyväjuttu tuo työ!

Mihinkä asti pitää huristella?

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Joo taisi olla se yksi kerta, kun laitoin meiliä heille, siis kuukausia sitten... Molsheimiin ihan, 35 min suuntaansa :)