keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Deep Blue

Eilinen Liisa oli aivan mahtava!! En keksi mitään negatiivista sanottavaa ja suosittelen kyllä kyseistä elokuvaa ihan kaikille. Ainoa epämukavuus oli tottua 3D-laseihin mun isojen lasien kanssa. Vaikka minulla tuota nenääkin on ihan kivasti tuntui, että eivät yhdessä oikein mahtuneet siihen päälle mukavasti :) Näin Disneyn version Liisa Ihmemaasta ensimmäisen kerran joskus pari vuotta sitten ja se oli minusta jotenkin outo ja synkkä. Tämä versio oli kaunis, tarina vei heti alusta mukanaan ja kaikki näyttelijät olivat oikeilla paikoillaan. Johnnykin oli kerrassaan suloinen (kuten aina) päättömästä maskista ja hullusta roolihahmosta huolimatta.

Eilinen päivänmeikki oli tumma:



Vanhalla hyväksi koetulla menetelmällä kaikki onnistuu aina paremmin eli pohjustus Alverdellä ja liikkuvalle luomelle ja silmien alle Essencen musta Smokey Eyes kynä. Luomivaosta ylöspäin vaalea H&M irtoluomiväri kulmakarvoihin asti ja liikkuvalle luomelle taputellen Essencen tummansininen Dive Deeper.



Tumma sinistä siis vain liikkuvalle luomelle mustan päälle ja siitä puhtaalla siveltimellä häivytellen ylöpäin vaaleaan korostusväriin.



Sinistä mustan päälle myös alaripsirajassa.



Poskipuna Essencen Sweet Temptation ja huulipuna P2:n Sunset Boulevard.



english: I totally adored Alice in Wonderland that I saw yesterday. Everything seemed perfect, the actors, the story, the music... I'd recommend it to everyone, a truly happy movie. Anyway this was my yesterday's dark blue makeup. I used my Alverde e/s base and applied Essence's black Smokey eyes pencil from the lashes up to crease. On the browbone as highlight a light champagne e/s from H&M and I blended the blue into it over the crease. Blush is Essence's Sweet Temptation and lipstick P2's Sunset Boulevard.

4 kommenttia:

Kiku kirjoitti...

Very beautiful look!!

Greets from Kiku

Sanna kirjoitti...

Kiku: Thanks :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis meikki.
Hurjan usein jaksat lakkailla kynsiä. Upeita värejä ja leimoja kynsissä.
Tatja

Sanna kirjoitti...

Tatja: Kiitos! Joo kyllä tulee paljon lakkailtua, se vaan on niin mukavaa hommaa :)