torstai 19. marraskuuta 2009

Triple Green

Sainpas vihdoin sen rekisteriasian hoidettua, kun älysin tunkea heti aamukahdeksalta tiskille. Kyllähän siellä sai kaksi tuntia odottaa, mutta pääasia on, että auto on nyt omissa nimissä!

Iltapäivällä soitin kullalle ja kysyin et haluiskohan hän mahdollisesti et haen hänet töistä ja se vastas et jos välttämättä itse haluan... Kukapa uusi autonomistaja ei mielellään vähän ajeliskin. Itseasiassa syy miksi tykkään niin kovasti autoilla on (auton mukavuuden lisäksi) FIP. Aivan mahtava paikallinen radio joka tarjoaa musiikkia laidasta laitaan ja on jopa saanut minut lopettamaan jatsin vihaamisen. Tänäänkin puoli viiden aikaan saatiin CCRää ja klassista peräkkäin, ei missään muualla näin! Mahtavat juontajat, ei mainoksia ja todellakin i-h-a-n-a-a musiikkia. Tuntuu et radioissa on täällä Elsasissa sitä perusjumputusta ja ranskalaista räppiä ja vaikerrusta, ainiin ja unohtamatta niitä vallanveikeitä paikallismarkettien mainoksia...

Päivänmeikissä vihreetä:120 paletti käytössä, pohjustus ja ykkönen liikkuvalle luomelle luomivakoon asti. Kulmaluulla kultaantaittuva valkoinen ja luomivaossa tummempi vihreä jonka häivytin ylös- ja alaspäin. Alaripsirajassa mattavihreä ja yläripsirajassa tummanvihreä rajaus P2 kajalilla.Poskipuna Essencen Sweet Temptation ja huulipuna Estee Lauder R49.english: I've fallen in love with a local radio station and I have even learned to appreciate jazz, check this out! Fotd with three greens today and I used the 120 pro palette. I started with the lightest shade on the lid, up to crease and used a pale golden shade on the brow-bone. In the crease I applied a darker green and I blended it up- and downwards. A matte green under the eyes and a green kohl in the upper lash-line. Blush Essence's Sweet Temptation and lipstick Estee Laude's R49.

Ei kommentteja: