lauantai 21. marraskuuta 2009

Pink Corner

Olipa hauska ilta eilen ja opin mm. että putka tarkoittaa naisten sukupuolielintä bulgariaksi... Siksi siis hihittelevät bulgarialaiset kuvauttavat itsensä samannimisen ravintolan edessa Helsingissä. Olen myös oppinut aikaisemmin samaiselta kullan työkaverilta, että kaksi on hei bulgariaksi ja kaikkea muuta hauskaa. Vertailimme suomalaista, blugarialaista ja slovakialaista ajokorttia ja sain taas kuulla miten ihmeellistä on, että suomalainen on voimassa 50 vuotta...

Jouluolut oli saapunut vanhaan kantapaikkaamme ja tämänkertainen panija oli selvästi hulauttanut hieman liikaa anista oluseen. Se ei näyttänyt pahemmin ihmisiä haittaavan, koska paikka oli ratkeamispisteeseen asti täynnä. Söin muuten aivan mahtavan vuohenjuusto-kalkkunasalaatin ja muistin että se on sittenkin mahdollisesti maailman paras.

Perjantainmeikkiä:Pohjustus ja 80 paletista ykköstä silmän sisänurkkaan. Keskiluomelle vaaleaa violettia, ulkonurkkaan ja luomivakoon Essencen harmaa Glam Rock luomiväri. Violettia myös alaripsirajassa. Musta rajaus yläripsirajassa vain puoleenväliin asti ja alasisäluomella P2 violetti kajal. Kulmaluulla mattavalkoinen myös 80 paletista.Psokipuna HR Blissfull ja huulipuna Essencen 12.english: Friday's Fotd with the 80 pro palette. First the base of course, I used Alverde's and I added the pink e/s 1 in the inner corner of the eye. The light purple colour in the middle of the lid and Essence's grey Glam Rock e/s in the outer corner and crease. I lined the eye with black above the upper lash-line and added a purple kohl in the waterline. Blush is HR's Blissfull and lipstick Essence's 12.

4 kommenttia:

MaijuS kirjoitti...

Mistä tuo iso luomiväripaletti on?

Sanna kirjoitti...

MaijuS: Tilasin sen varmaan vuosi sitten Ranskan Ebaystä hakusanalla "80 palette" :)

Mylanqolia kirjoitti...

This make up look is very pretty! I have to use my Essence Glam Rock e/s again, btw.:-)

Sanna kirjoitti...

Mylanqolia: Thanks! Glam Rock is the best and it goes with everything :)