perjantai 20. marraskuuta 2009

Musical

Yksi ulkomailla asumisen huonoista puolista on ehdottomasti se ettei Suomeen pääse silloin kun itse haluaa. Tänään on toisen ukkini hautajaiset ja tällä kertaa en itse pääse paikalle. Meillä on liput ostettuna 20.12 ja siihen on tänään vielä kuukausi aikaa. Kyllähän perhe tietää, että olen hengessä mukana, mutta kuitenkin. Jotkut päivät vaan on vaikeampia kuin toiset.Pohjana Essencen Ultra Strong joka kuivuu todella nopeasti ja toimii hyvänä pohjana. Basic Conceptin hopeinen 118 Aston Martin kahdella kerroksella ja nuottiviivasto Konadin laatasta m73 ja nuottiavain Essencen mustasta Stampy setistä Black Pearl erikoislakalla. Päällyslakka Konadin.english: One of the downsides of living abroad is the fact that you can't go home when ever you want. Today is my other grandfather's funeral and I can't be there. We have tickets for 20.12 and that's a month away. I know my family knows I'm there in spirit but it's not really the same thing. Somedays are just harder than others I guess.

For yesterday's musical konadicure I used Essence's Ultra Strong as base and added two coats of Basic Concept's 118 Aston Martin. The ring finger's design from Konad's plate m73, the key from Essence's black Stampy Set with Black Pearl Special polish. Top coat from Konad.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompas nasevat kynnet (: Oon himonnu kans noita konadeja ja ajattelinki tilata tuolta Ocnailartista, joten voisikkohan vastata pariin kysymykseen? Ite en bongaa tuolta mitää laatikkoa mihin alekynsikoodit vois laittaa, joten? ja tuohon shippingiin luonnollisesti international?

thx ! :)

Sanna kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos! Se alekoodiboxi on siinä checkout-sivun puolenvälin alapuolella heti "Other Informationin" alapuolella. Laita free shipping - international ja huom. se nykyinen -30% pätee yli 20$ tilauksiin :D

*~SL kirjoitti...

tuo on kyllä ikävää ettei paikalle pääse kun haluaisi :/
ihanat kynnet!

Sonne kirjoitti...

Äää ihana tuo nuottiviivastolaatta!

Sanna kirjoitti...

*~SL: Semmosta se elämän on :) Kiitos!

Sonne: Eikös ja miten nyt vasta ekaa kertaa käytössä?!