tiistai 10. marraskuuta 2009

Smokey Petrol

Mulla oli ihan oikeetakin tekemistä tänään, edelleen se rekisteriotehommeli, mutta jumiuduin pahemman kerran uuden sarjatuttavuuden Fringen eteen. Pitkästä aikaa kunnon päätöntä Sci-Fi sekoilua ja vielä hyvät näyttelijät! Huomenna on pyhäpäivä ja sen kunniaksi ehkä pyörähdämme kaupungilla illemmalla. Yks kullan työkaveri oli jo tuskissaan kyselly et pelattasko pokeria meillä tänä iltana, karmivat vierotusoireet joillain :)

Kohtahan alkaa muuten joulumarkkinat eli viimeisiä aikoja viedään, kun kaupungilla on vielä tilaa hengittää ja kävellä tulematta tallatuksi. Sitä paitsi mieli tekisi kovasti päästä kokeilemaan Yves Rocherin kausiuutuuksia.

Päivänmeikissä tummaa:Pohjustuksen päälle liikkuvalle luomelle petroolin sävyistä H&M irtoluomiväriä (1) nr. 33 luomivakoon asti. Luomivakoon ohuehkolla häivytyssiveltimellä Essencen harmahtava Glam Rock (2). Ulkonurkkaan (3) isommalla häivytyssiveltimellä ja kulmaluulla (4).Musta rajaus Essencen rajauskynällä ylös ja alas. Poskipuna Essencen 01 Tuvalu Etno Couture kokoelmasta. Huulikiilto Max Factorin 406 ja sen päällä aavistus Rimmelin huulipunaa 217.english: I was supposed to get some serious business done today but I seem to be forming an addiction to Fringe... Anyway for the FOTD I used, on top of my Alverde e/s-base, a single H&M eyeshadow (1) on the moving lid. On top of that in the crease, a grey Glam Rock e/s from Essence (2) and to blend that I used a bit of purple (3). On the brow-bone (4) from Sun Club palette from Essence. Blush is Essence's 01 Tuvalu from the Etno Couture LE. Lipgloss from Max Factor 406 and a hint of Rimmel's lipstick 217 to give it more colour.

2 kommenttia:

brita kirjoitti...

Ää, tuo petroolin sävyinen H&M:n luomiväri näyttää tosi hyvältä! Jotenkin tosi syvän näköinen sävy. Tuollaisia aarteita kun olisi vielä enemmän halvoissa sarjoissa :p

Sanna kirjoitti...

brita: Heh, onhan se aikas täräkkä :D Näistä irtoluomiväreistä mulla on useampikin mattaversio ja ne ovatkin laadultaan jotain ihan muuta. Toivottavasti tekisivät lisää näitä ja vähemmän niitä hailakoita paletteja!!