maanantai 2. marraskuuta 2009

Offenburg

Käväistiin lauantaina romanttisesti kahdestaan Offenburgissa, joka on kiva pikku kaupunki about 30km Strasbourgista. Varmaan kymmenes visiitti kyseisessä kaupungissa, viimeksi kauneusmessuilla, mutta joka kerta sieltä löytyy uusia ja kiinnostavia puolia. Uusi tuttavuus oli esim. Butlers-sisustusliike jossa oli jo täysi joulusesonki päällä. Harmittelin kameran puuttumista, koska lauantaina oli erityisen kaunis syksyinen päivä. Täällä syksy on ihan erilaista kuin Suomen (varsinkin kaupungeissa) vallitseva harmaus. Meillä on aivan uskomaton ruska ja lämpömittarikin pysyy kymmenen asteen yläpuolella.

Etsin puolella silmällä Essencen Secrets of the Past-kokoelmaa ja se olikin esillä Müllerissä:



Kokoelman tuotteet eivät jostain syystä ollenkaan vastanneet promokuvia... Tuon valkoisen lakan piti olla hieman metallinen, mut todellisuus ei vastannutkaan lupauksia. Nimikin on vähintään hämäävä... Glittering Daylight. Huulikiilto Flowerfields on samasta kokoelmasta. Harmi kun Kehlistä ei saa Catricen tuotteita, koska merkki on Essencen "sisar", hieman aikuismaisempi ja lookit ovat melkein yhtä ihania kuin Essencellä. Tummansininen kynsilakka C02 Royal Petrol on uudesta Royal Nights-kokoelmasta. Korvikset H&M Divided.

Offenburgin Hennesillä on siis Divided!! Meillä Strasbourgissa ei kahdesta liikkeestä huolimatta ole :(



Näitä parhaita teeppareita à 4.90€



Ihana musta paita 24.90€



Käsittämättömän värinen veska 2€



Tännehän mahtuu vaikka jalkapallo :D

english: A bit of shopping from saturday at Offenburg Germany. Essence and Catrice from Müller and all the rest from H&M.

4 kommenttia:

Jesielli kirjoitti...

oi flor adoOoOoOoOoOrei seu BLOG muiiito LINDO!!
AMEI ;)
já to te seguindo me segue tbm!...
sou novinha aqui no blogspot e quero fazer novas amizades, espero poder contar com vc pra ser minha mais nova AMIGA aqui no blog!!
mais uma VEZ adoOoOoOoOorei muiito FOFO seu blog...

mil´s beijinhos pra te..
:) jeisipstar.blogspot.com

Sanna kirjoitti...

Jesielli: I'm sorry I don't speak Portugese, but I'm so glad to hear you like my blog :) Of course I want to find new friends too :D

Ava kirjoitti...

Ihanan varinen tuo kasilaukku! Ihanan pirtea piristamaan syksya ja talvea!

Sanna kirjoitti...

Ava: Kiitos! Kyllä mä luulen et tuohon tottuu ja kylläpä löytyy tavarat erihelposti, kun laukku aukeaa niin hyvin, eikä ole tumma :D