keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Autumn Colours

Mulla jäikin itse Halloweenin meikki esittelemättä. Lauantaina en siis halunnut mitään superscarymaskia, koska oltiin lähdössä sinne Offenburgiin päiväksi ja ehkä vasta illemmalla ulos. Käytössä 80 paletti ja oikeesti en enää edes muista montako luomiväriä tuli käytettyä...Keltakultaa oli silmän sisänurkassa ja vaaleeta kultaa kulmaluulla. Vihreetä luomivaossa, reilusti sen yläpuolella & silmänulkonurkassa ja luomivaossa vihreän päällä pronssia. Metallista ruskeeta myös alaripsirajassa. Lähikuva kertokoot enemmän:Huulikiilto Essencen Etno Couturen oranssi huulikiiltokynä ja varjostuksiin Sun Club hohdeaurinkopuuteri.

english: I forgot to show you my Halloween makeup. I didn't go completely berserk with blood and bruises because we were going to spent the day at Offenburg and maybe go party later that evening. I used the 80 palette and I can't remember the exact e/s that I used but I hope the close-up shows the gist of it :)

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kauniit värit

Anonyymi kirjoitti...

Pakko nyt sanoa, että nuo viimeisen kuvan tapaiset kuvat, joissa silmä on kuvattu läheltä ja se on auki, ne ovat erittäin epäedustavia! Luomiväri näyttää aina huonosti levitetyltä, ei välttämättä johdu sinusta vaan pelkästään kuvasta. Suosittelisin pitämään silmän kiinni tai ottamaan kuvan jostain toisesta kuvakulmasta..

Sanna kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Luonnossa värit olivat aika ärtsyt, mutta Halloweenina sai ollakin :)

Anonyymi: Lähikuvat silmät auki eivät ainakaan minulla toimi luomivärin asettelun esittelyssä. Luomivärin sopimista silmän muotoon ja ns. luonnoliseen kulmaan ei pysty näkemään. Laitan sen takia yleensä kuvia silmät auki ja kiinni. En olekaan malli eli kuvani eivät suinkaan aina ole huippulaatua :)