maanantai 9. marraskuuta 2009

Pixi and then some

Hirvee syysmyräkkä ja kaatosade ja pimeys. Yritä siinä sitten kuvata jotain haileita meikkejä. Tokaa kertaa käytössä uudet P2-merkin irtoripset! En jaksais kyllä kovin usein näitten kanssa leikkiä...

Katsottiin muuten eilen Terminator Salvation ja olipa pitkästä aikaa sen verran hyvä elokuva, etten nukahtanut keskenkaiken. Toisin kuin se odottamani Coco avant Chanel oli todellinen pettymys ja visuaalisesti hieno elokuva jäi sisällöltään hyvin vajavaiseksi. Ja nukahdin tosiaan kaksi kertaa...

Tämänpäivän väri-iloittelua siis 120 pro paletista:



Pohjustus Alverdella. Käytin tosi montaa sävyä ja ideana vihreetä sisänurkkaan ja alas vihreetä ja ylös sinistä. Kulmat au natural, vain pyyhkäisy kulmakarvageeliä.



Poskipuna H&M Hello Kitty paletista. Huultenrajaus unohtui kuvasta ja se oli Essenceltä Glossy Lipliner 04 ja huulikiilto ihana tuoksuinen Garden of Love.



english: Somewhat a late Halloween look this one. I used a bunch of different watercolours from the 120 pro palette. The idea in a nutshell: green in the inner corner and the lower lash line, blue up and outwards. Blush from an older H&M Hello Kitty palette, lip-liner Essence glossy 04 and the gloss P2 Garden of Love.
I really liked the Terminator Salvation I saw yesterday unlike the boring Coco avant Chanel... Then again has Christian Bale made any bad movies? Did anyone like Coco better?

10 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Upea meikki! sama täällä minä petyin jo siihen mainospätkään :/ luulin että se kertoisi edes vähän Chanelin työstä eikä vain suhteista tylsää..

Sanna kirjoitti...

*~SL: Kiitos :) Ihan sama! Ne sen suhteet oli jotenkin outoja, eikä siihen tarinaan päässy ollenkaan mukaan...

nihrida kirjoitti...

Oh my...you look so gorgeous with this make up and fake eyelashes. Too cute for words! :)

Panda kirjoitti...

Ihanan raikas look. Irtoräpsyt näyttävät oikein hyviltä! Pitäisi hankkia itsellenikin irtoräpsyjä lisää, mielellään sellaisia jossa olisi lähinnä juuri tuollaisia oikein pitkiä suippoja.

Yleensä irtoräpsyjen käyttö rajoittuu niiden laittamiseen, ai että niiden kanssa saa tapella että ne pysyisivät ja jäisivät vielä jopa niille tarkoitetuille paikoille :I. Irroitus + uudelleenliimaus vie luomelta mukavasti luomiväriä mennessään...

Priscilla kirjoitti...

Wow, the Make-Up looks great! I love the fake Eyelashes! :)

Sanna kirjoitti...

nihrida: Oh I'm blushing! Thanks :)

Panda: Kiitos! Ihan totta. Mä leikkasin noita hieman lyhemmäks ja heti pysyyvät paremmin. Mut en todellakaan viittis kovin usein leikkiä noitten kanssa ja poisottaminenkaan ei ole herkkua :P

Priscilla: Thanks! They really do make a difference :D

Ansu kirjoitti...

Tosi magee! Varsinkin superlähikuvassa luomivärit pääsee oikeuksiinsa.

Sanna kirjoitti...

Ansu: Joo kerkes tulla pimee tuossa meikatessa ja oli tosi vaikee saada kunnollisia kuvia! Ammattilainen sais ruukata tuon kameran kuntoon :)

Sonne kirjoitti...

Söpöt räpsyttimet! Minkäslaisella liimalla pistät kiinni ja miten hyvin pysyy? Itsellä nimittäin haussa PYSYVÄ liima.. :i

Sanna kirjoitti...

Sonne: Kiitos :) Nämä laitoin ihan mukana tulleella pikkuliimalla. Ihan hyvin ovat pysyneet sillä... Muuten toinen josta olen kuullut paljon hyvää on Ardel-merkin Duo-liima, mut mahtaako olla Suomessa myynnissä?