maanantai 10. elokuuta 2009

Rock Colours

Seppälässä oli kaikki Wet'nWildin tuotteet "maksa kaksi ota kolme" ja sehän saa ainakin minut ostamaan aina jotain turhaa. Halusin kokeilla merkin ripsiväriä ja päädyinkin ottamaan kaveriksi luomiväritrion ja kynsilakan.

Päivänmeikissä luomiväritrio käytössä ensimmäistä kertaa. Paletilla oli varmasti nimikin, mutta se hävisi suojamuovin mukana.Aloitin pohjustuksen päälle alimmalla neutraalilla pinkillä silmän sisänurkasta ja jatkoin silmän puolivälistä harmaalla ulkonurkkaan asti. Luomivakoon mustaa luomiväriä, jonka häivytin harmaalla valkoiseen korostuksväriin kulmaluulla.Musta rajaus Essencen Beauty Victim kajalilla ja samaa myös alaripsirjaan. Ripsiväri siis uusi Wet'nWildin Lash Intense , jossa on ihan kiva kaksipuoleinen muoviharja. Toisella puolella yksi rivi ja toisella viisi. Helppo perusripsari jolla saa siistit ja pitkät ripset.Minä ainakin jäin kaipaamaan hieman lisätuuheutta..Poskilla Essencen Sun Club 01 ja huulikiilto Summer of Love 01.

Kuulin tuossa puuroa keitellessä alakerran emännän kiljuessa puhelimeen, että heiltä on menny, kappas vaan, sähköt. Olivat vissiin taas antaneet jonkun tumpelon tulla fiksailemaan sähköjä, kun eivät itse olleet kotona. Onneksi ei ollu menny meiltä sähköt, koska olisi saattanut tulla aika paha tappelu. Nyt se sen ukko keksi rueta poraamaan jotain niin antaumuksella, että taidan lähteä ulos ja vaikka hammasharjaostoksille :)

4 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

Sori mä aattelinkin että kaipaat sitä nimee kun niin innokkaasti revin sen suojamuovin pois :D Se oli joku Smooth tai soft tai joku semmonen norminimi. :)

manana kirjoitti...

Ansu: Joo ei mitään hätää! Siihen takaosaan oli jääny joku liima ja se tarttuu kivasti pöytään eli huonosti suunniteltu!

Schminkmädchen kirjoitti...

You look so pretty!

manana kirjoitti...

Schminkmädchen: Thank you so much! :)