perjantai 28. elokuuta 2009

Natural 20's

En sitten tiedä johtuko aikaisemmasta marjamanikyyristä, mutta mulle tuli ihme into kokeilla Creamylicious kokoelman violettia huulikiiltoa...

Kappas sehän onkin melkein kirkasta, värin huomaa, jos pystyy sen itse tahdonvoimalla kuvittelemaan. Eipä mitiä, kokeilin siis huulikiiltoa ensimmäisenä ja ajattelin vaan tehdä puolen minuutin smokey eyessin sen kaveriksi.Pohjustuksen päälle Essencen smokey eyes-kynä pandaefektillä. Pehmensin kynän jälkeä Glam Rock kiven harmaalla luomivärillä ja kynäsiveltimellä.On tässä viimeaikoina käyny nuo kulmakarvakommentit sen verran elannolle, että tänään päätin mennä au naturellina. Antaa harottaa vaan! Ripsirajasta hieman luomivaon yläpuolelle häivytyssiveltimellä neutraaliharmaa Wet'nWildin trio paletista.Barely there huulikiilto Essencen 01 Wild Berry Sorbet ja poskipuna saman merkin Etho Couture-kokoelmasta 01 Tuvalu.

Olipa kiva, kun puhelin soi tuossa meikatessa ja se eilinen englannin oppilas/hyvä kaveri soitti ihan vaan jutellakseen :) Lisää tyttöjenjuttupuheluita!

8 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

kiva kevyt meikki

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas, oon se sama anonyymi, joka pari bloggausta takaperin kommentoi sun kulmakarvoja. Ja nyt sanon ihan ilman minkäänlaista taka-ajatusta täysin vilpittömin sydämin, että oot mielestäni paljon nätempi nyt kun et oo piirtänyt kulmiasi. Toivottavasti otat tämän kohteliaisuutena, sillä sellaiseksi sen tarkoitan. Tämän bloggauksen meikki on oikeasti nätti.

manana kirjoitti...

*SL: Kiitos :)

Anonyymi: Kiitos yhtä vilpittömästi, mutta tiedäthän, että muutut heti "salonkilaiseksi" jos sanot tolleen :D

Anonyymi kirjoitti...

Ööh salonkilaiseksi...?! What's that? :D

manana kirjoitti...

Anonyymi: Ai, mä kun luulin et se on jo ihan yleisessä käytössä oleva termi niille, jotka "visiteeraavat blogiani kauneuttani ihaillakseen" Ei sitten tainnutkaan olla :D

Anonyymi kirjoitti...

Aaa ok! :D Salonkilainen ei kuulosta yhtään pöllömmältä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Sanna! Minusta on kiva seurata blogiasi. Tykkään seurata useita eri blogeja ja aina joukossa on jokin meikkityyli, jota en itse itselleni tekisi - mutta so what ;)

Eipä olisi maailma kiinnostava, jos kaikki tekisivät vain pankkineitimeikkejä pastelleilla ja ballerinanutturoilla :D

manana kirjoitti...

Anonyymi: En sitten tiedä tykkäävätkö lukijani moisesta nimestä, enkä usko, että muiden blogien lukijoita luokitellaan... Nelliinalaiset tai moumoulaiset :)

Anonyymi: Kiva kuulla :) Sepä se! Minusta se on ihan paivänselvää, että ihmisiä kiinnostaa vaihtelu, eikä kukaan ostaisi esim. Trendiä jos joka kerta olisi samat "malleille sopivat" vaatteet ja meikit :)