perjantai 21. elokuuta 2009

Rockin' that Purple

Kiva kiva! Perjantai saapui sitten vihdoinkin ja ilmat vaan viilenee. Enään 22 varjossa, eli elämä jatkuu. Kullan slovakialainen työkaveri pyysi meidät syömään Saksan puolelle johonkin "älyttömän kivaan paikkaan". Pyörähdetään ehkä terassilla ennen sitä jos nyt ei ihan satamaan äidy.

Päivänmeikissä pitkästä aikaa (ainakin minun mielestä!) violettia:



Pohjustuksen päälle ( ihan niinku kaikki ei jo tietäis) liikkuvalle luomelle mattaa vaaleanviolettia H&M irtoluomiväreistä. Luomivaosta ylöspäin marjanpunainen pinkki samasta paletista. Häivytin sen valkoiseen korostusväriin kulmaluulla ja tummensin vielä luomivakoa silmän ulkonurkasta tummanvioletilla.



Samaa violettia myös koko alaluomelle. Musta rajaus Essencen kajalilla ylös ja kiinnitin sen samaisella violetilla.



Poskipuna HR Blissfull ja korostuskimallus H&M:n pinkit puuterikuulat poskiluun päällä.
Huulipuna myös HRää 82 Morning Star. En tiiä johtuneeko noista puuterikuulista, mut iho näyttää hehkuvan tänään ihan tosi nätisti. Vai oisko ihan tuon viimeviikon hikoilemisen tulosta...

6 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

Joo ihanat pinkit pudskukuulat! Ja tosi nätti meikki! Etin Tornion hennesiltä dividediä ja kosmetiikkaa niin paskan marjat siellä mitään ollu. Mutta Ginatrikot oli ja ostin aidot farkkuleggarit ja jotain muuta teiniä :D

Sanna kirjoitti...

Ansu: Noi on muuten aika vanhat jo :) Joo ei ne taida kovin pohjoiseen niitä laittaa, ajatteleevat varmaan et pohjoisen pimatsut ei tarvii... Kiva kiva! Kuvia pliis! Mä kävin kerran Hesassa enkä kyllä löytäny yhtään mitään, ehkä oli huono kokoelma menossa :D

Mari kirjoitti...

Melkeen ku kattos itteään peiliin ku kattelee ainaki näitä tän postauksen kuvia.. sulla on ihan saman värinen naama (iho) ku mulla! :)

Sanna kirjoitti...

mari: Heh! Mulla olikin punainen tukka tosi pitkään aikaisemmin :)

Jangsara kirjoitti...

ohhoh, googlen kauppa eksyin selaamaan blogia ja lueskelemaan. Aikaisemmin olen piipahtanut täällä lukemassa kyllä.

Aika jännä kyllä, olen varmaan ihan yhtä kalpea kuin sinä, ja käytän huomattavasti voimakkaampaa meikkiä. Kuinkahan halvalta itse mahdan näyttää? :D

Aloitin alunperin joskus vuoden alussa meikkiblogini suomeksi, ja ei mennyt aikakaan kun siitä oli tullut jo anonyymien leikkikenttä. Naureskeltiin mun tekemille maskeille, että "liikutko tosiaan ulkona noin, etkö tajuuet sua katotaan pitkään LOL" ja useampi "Attention Whore!" -kommentti tuli myös nähtyä. Ihmeteltiin myös, että ketä muka kiinnostaa jotku meikkituotearvostelut.
Otin silloin isosti itteeni, ja lopetin blogin kokonaan, kunnes nyt kesällä aloitin uudestaan, englanniksi tosin.
Ja toistaiseksi anonyymit ovat poissa pysyneet.

Tän koko avautumisen pointtina on se, että anna niiden arvostelijoiden olla. Ignore on ehkä vaikeaa, mutta ainoa toimiva tapa. Huomioiminen lisää vaan vettä myllyyn ja kaikki mitä sanot kääntyy sua vastaan.

Tsemppiä!

Sanna kirjoitti...

Jangsara: Joo ihan käsittämätöntä! Ja kun mä luulin, että Suomi on vapaa maa, ihan oikeesti! Näköjään ei vaan ole. Nuo sun saamat kommentit ovat aivan hirveitä eikä kukaan ansaitse tuollaista! Varsinkaan joku joka selvästikin osaa meikata (kävin suu auki ihmettelemässä blogissasi ja tilasin jo youtubessakin :D). Mäkin mietin jo meikkipuolen vaihtamista englanniksi ja vaikka jonkun ulkosuomalaisblogin perustamista viereen, mut en tiiä. Kiva ois vaan jatkaa näin. Kiitos kannustuksesta!