sunnuntai 23. elokuuta 2009

OC NAil Art

Laitoin pikku tilauksen menemään youtubessa ja kynsiblogeissa mainostettuun OC Nail Art nettikauppaan. Monet kynsibloggaajat tarjoavat (omilla koodeillaan) -20% alen tilauksesta, plus ilmaiset postikulut minne vain maailmassa! Päädyin tällä kertaa perinteisen ranskalaisen manikyyrin levyn:Toisen kuviollisen tippilevyn ja tätä ehkä vähän jälkikäteen harmittelen. Arvoin ihanien levyjen kanssa niin kauan, et lopuksi otin tämän vähän summassa:Ja sitten leimauslakkoja metsänvihreä ja metalliset pinkki ja violetti. Firman nettisivut toimivat aika huonosti, siis kuvien suhteen ja värinäytteet jouduin katsomaan toisilta sivuilta. Toivottavasti siis nämä on kuitenkin tulossa:Ja Konadin oma päällyslakka, joka lupaa olla töhrimättä valmiita kuvioita:Koko höskä yhteensä jotain 23€. Eli edullisemmaksi tulee kuin esim. sieltä kauneusmessuilta :D

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä nuo levyt ovat? En oikein tajunnut. :D

manana kirjoitti...

Anonyymi: Ne on Konadin kynsitaidelevyjä, joita käytetään leimasinmen kanssa(kuvan siirtoa kynsille) mulla on video aiheesta: http://sannansalonki.blogspot.com/2009/06/first-video.html :)

Fearless Fuchsia kirjoitti...

Moikka, siis miten sait ne toimituskulut ilmaseksi? Mie laitoin blogista löytyneen koodin ja sain kyllä sen 20 prosentin alennuksen, mutta tilaukseen mätkähtää silti 10 dollaria postikuluja. Vaikka valitsen toimitusvaihtoehdoksi free international shipping...

:)

manana kirjoitti...

Fearless Fuchia: Mitä mitä?! No höh, tosi jännä. Mä vielä tarkistin laskun moneen kertaan , etten ollu erehtyny. Oisko sitten koodeissa eroja tai jotain muuta hässäkkää. Mä käytin konadaddictin koodia... eikun muuten alaraja oli 20$ eli sen alle jääville tilauksille eivät anna ilmaisia postikuluja!

Fearless Fuchsia kirjoitti...

No hei, sehän selittääkin, olisin nimittäin ottanut sen edullisimman setin. Eiköhän sieltä löydy jotain kivaa vielä kaveriks, että ei tartte maksaa niitä järkkyjä postareita.

Kiitos vastauksesta :)

manana kirjoitti...

Fearless Fuchia: Eipä kestä! Kyllä sieltä aina jotain kivaa "ylimääräistä" löytyy :)

Ansu kirjoitti...

MITEN MÄKIN SAAN NUO TILATTUA?????
nyt heti! makso mitä makso!! tilaa mulle!!

manana kirjoitti...

Ansu: Noh mikset höpsö tilaa tuolta sivuilta! Ilmaiset postikulut Suomeen ja saat valita ihan mitä ite haluut :D