maanantai 31. elokuuta 2009

Beauté Slave

Olipa kyllä kerrassaan ihana päivä eilen! Perhepiknikillä oli koko anopin suku koolla ja vain kullan isoveli jäi kotiin potemaan jotain mystistä tautia. Kaikki vieraat toivat jotain mukanaan ja ruoka olikin todella monipuolista ja hyvää: perinteisiä salaatteja, aivan taivaallista porkkana terriiniä (joka muistutti porkkanalaatikkoa) ja valkoviinissä haudutettua kinkkua... Illemmalla sain vielä kokeilla anopin serkun ja samalla illan isännän punaista sitikkaa :)Päivänmeikissä Clarinsin syksyn lookki Beauté Slave:Helppo ja kaiken värisille silmille sopiva meikki, varsinkin harmaat ja vihreät silmät tulevat violetin vierellä kauniisti esiin.Pohjustuksen päälle rajasin molemmat ripsirajat ja sisäluomen P2-merkin violetilla kajalilla. Pehmensin kynänjäljen MACin punertavan violetilla Nocturnelle luomivärillä. Yläluomella taputtelin pohjustuksen päälle koko liikkuvalle luomelle kulmakarvoihin asti ihonväriäni vastaavaa luomiväriä 28 nude paletista. Taivutin ripset huolellisesti ja ripsarina Astorin Air Max.Rusoposkille poskipuna H&M Hello Kitty paletista ja huulipuna HR Ritual 06 Beloved.

Mietin tuossa aikaisemmin, että en aio antaa blogistani tulla mitään anonyymien leikkikenttää, kun tässä selvästi yrittämällä yritetään pahoittaa mieltäni. Se on epäilemättä ainakin tällä viimeisimmällä mielessä (kommentoi neljä kertaa 15 minuutin sisällä) ja siksi otankin tästä eteenpäin kommenttien valvonnan käyttöön. Toivottavasti järkevästi käyttäytyvät kommentoijat eivät jätä sen takia kommentoimatta, vaan että saan tähän mielipiteiden vaihto hommaan jonkun tolkun :)

8 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

nätti meikki, mainitsin blogisi omassani tänään :)

*~SL kirjoitti...

kommenttien valvonta on erinomainen vaihtoehto, minä jouduin laittamaan sen melkein heti aloittaessani blogin! kaikesta sitä ihmisetkin löytää aina haukuttavaa vaatteista,silmistäkin jne.

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos :) Kyllä tämä turha meuhkaaminen tästä varmaan kommnettien valvonnan avulla järkiintyy. Todellakin olisi pitänyt älytä laittaa päälle jo paljon aikaisemmin :)

Sagu kirjoitti...

On kyllä kaunis meikki :) Jotenkin tuollainen pehmeä mutta kuitenkin selkeälinjainen eikä liian utuinen, ja väritkin ovat tietty ehdottoman ihanat.

manana kirjoitti...

Sagu: Kiitos :) Jotenkin väritkin näytti ihan uusilta tuossa yhdistelmässä.

Stazzy kirjoitti...

hmpfh. En mää kuitenkaan osais (tai noh, voisi ehkä ensin koettaa ennen kuin valittaa..)
Mut joudut ensi kerralla kun nähdään näyttämään ihan kädestä pitäen miten tuo tehdään :)

Anonyymi kirjoitti...

Tääkin meikki on tosi nätti. :)

T. Sama anonyymi, joka olisi voinut valita nimimerkikseen esim. "Maija"

manana kirjoitti...

Stazzy: No ootkos oikeesti etes kokeillu :D Ei oo kyllä vaikee!

Anonyymi: Kiitos :)