lauantai 15. elokuuta 2009

Paskaa puhetta ja Dazzle Dust 92

Kiitokset vaan Pahaa puhetta-blogille valtavasta ylimääräisestä vierailijamäärästä! Ethän vaan tuhlaa toista kertaa perjantai-iltaasi minun opintohistoriani pohtimiseen...

"Sanna on ilmeisesti suorittanut kosmetologin opintoja (?) ja siten "meikkauksen ammattilainen"? Kommenteista päätellen ammatillista pätevyyttä pitäisi löytyä, joskaan se ei meikkikuvissa näy." Siskonihan se vaan siellä älähti sinun kommentistasi! En todellakaan ole koskaan väittänyt olevani kosmetologi, vaan kävin estenomi-linjaa Turun AMK:ssa ennen Ranskaan muuttoani. Sinne otetaan kosmetologeja, kampaajia ja niitä joilla on työkokemusta + kykyjä. Piti olla portfolio ja käydä pääsykokeissa. Työkokemusta kauneuden saralta minulla on niin Suomesta yksityisestä kempparista, kuin täältä Ranskastakin mm. Sephoralta ja The Boby Shopilta. Laitan tämän pikkuinfon tänne, en niinkään sinua varten, vaan myös niitä lukijoitani joita asia on ehkä askaruttanut.

Samalla paljastit jo kommentoineesi blogiini aikaisemmin ja vissiin vastaukseni ei silloin sinua miellyttänyt, kun piti oikein ruveta blogiani erityisesti ruotimaan.

Älä koskaan paasaa omia keksimiäsi sääntöjä jotenkin yleisinä näkemyksinä, koska sinulla ei ole asiasta selvästikikään minkäänlaista käsitystä: "Siinä missä muut tässä postauksessa esiintyneet ovat onnistuneet värienkäytössä, turhaudun kerta kerran jälkeen nähdessäni vaalealle suomalaiselle tungetut liian tummat ja murretut sävyt. Vaalealle sopivat heleät pastellit ja ne harvat kerrat, jolloin Sannalla päivän meikissä esiintyy pehmeää pinkkiä tai pastellisävyjä, ovatkin nättejä ja toimivia." Hellanlettas, että voi jollain pipo kiristää! Ja voit, kiitos vain, ihan hyvin mennä turhautumaan jonnekin muualle.

Mitä jeesustelua: "Useimmiten silmämeikkissä löytyy kuitenkin paksu musta rajaus ja ahdistavan tunkkaiset sävyt, joita en millään ilveellä näe nätteinä. Myös huulet noudattelevat samaa kaavaa; tunkkaista nudea, joka saa kasvot elottomiksi ja harmaiksi." Ahdistukseen on muuten nykyään saatavilla hyvät lääkkeet, mutta ihan ensin kannattaa kuitenkin lopettaa blogini lukeminen! Sulla ei vissiin taida olla meikkitrendit kovinkaan hyvin hallussa vai missähän välissä musta rajaus on mennyt jotenkin pois muodista? Kerron nyt vielä kerran, että käytän päivittäin silmälaseja, joiden kanssa rajaamaton silmä vähän niinq hukkuu...

Paras lopussa: "Kaikki eivät sovi kaikille; vaikka smoky eys olisikin kiva ja kiinnostava, ei se ehkä kalpealle skandinaaville ole aina omiaan..." Niin onneksi selvitit nyt tuonkin mysteerin, eli jätetään vaan ne smokey eyessit tappelematta bruneteille ja muille ansaitseville kasvottomille riidankylväjille. Kyllä äitisi on varmaan ylpeä saavutuksistasi ja panoksestasi niin yhteiskunnassa kuin blogistaniassakin. Muuten, Suomi ei edelleenkään kuulu Skandinaviaan :(

Ja nyt takaisin astialle! Kokeilin eilen päivänmeikissä ensimmäistä kertaa Barry M:n Dazzle Dust irtoluomiväriä. Vau! Uskomatonta. Yhdestä väristä erottuu niin monta eri sävyä ja vivahdetta, on kuin olisin käyttänyt ainakin kolmea eri luomiväriä. Muutenkin valitsemani sävy 92 on kertakaikkisen täydellinen.Pohjustin koko luomen kulmakarvoihin asti Alverden luomivärin pohjustustuotteella ja taputtelin liikkuvalle luomelle Dazzle Dustia hieman luomivakoa ylemmäs. Kulmakarvojen alla on Essencen valkoinen 50's Fever luomiväri ja häivytin 92 siihen häivytyssiveltimellä. Pyöreäpäisellä kynäsiveltimellä 92 myös alaripsirajaan ja lisäsin vain mustat rajaukset ylös ja alaluomelle.Tämä muistuttaa kovasti useampaakin vihreää lookkia menneisyydestä, mutta edelleen, käytössä on vain yksi luomiväri!Täksipäiväksi pojat ovat järkänneet, enemmän tai vähemmän minulta kysymättä, pokeriPÄIVÄN! Porukat kuulemma tulevat jo kahdeksi ja sitten joko grillataan pelin lomassa tai mennään myöhemmin ulos syömään. En edes tiedä tarkalleen ketä on tulossa...

36 kommenttia:

Mikkan kirjoitti...

Se on muuten totta, silmälasien alle meikki hukkuu kovasti, itsekin käytän melkein aina tummaa rajausta. Piilareiden kanssa tumman rajauksen kanssa tulee itselleni pandaefekti..

Mutta enpäs tiennytkään että Suomi ei kuulu Skandinaviaan! Yleistieto päivitetty :)

brita kirjoitti...

Huhhuh mitä ihme kommentteja :D Ehkä me vaaleat "skandinaavit" halutaan käyttää muitakin värejä kuin tukiaispinkkiä. En kyllä ymmärrä miten smoky eyes ei muka sopisi vaaleille! Ehkä tuon kirjoittaja luulee että mustan luomivärin käyttö on sitä että sitä vedetään teinigoottityylillä koko luomelle. Sitten vois olla samaa mieltä ettei sovi (kenellekään) :D

Sulla on mainio blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Oi jessus, että joku se jaksaa. Onko ihan pakko katsella meikkaustasi, jos noin kovin ahdistaa. Suosittelen jo ihan oman mielenterveyden vuoksi, että jättää kuvat katsomatta ;) Pipo se on joskus kireä.

Itse kyllä ihailen nimenomaan rohkeaa ja monipuolista värien käyttöäsi. Yksikään meikki ei ole mielestäni ollut huono tai epäonnistunut. Jotenkin onnistut aina tekemään meikistä raikkaan ja pirteän näyttämättä halvalta.

Tatja (keventelijän aatoksia)

*~SL kirjoitti...

Ihana meikki! hei no oli jo törkeä ja ikävä kommentti :( itsekin olen tuota pahaa puhetta blogia seuraillut ja ihmetyttää miksi kummassa se otti JUURI sinun blogin haukuttavaksi??:o siis mitä ihmettä, eikö se keskitykkään muotiblogien arvosteluun?
se on saanut muotiblogeilta palkintojakin, vaikuttaa siltä että on siirtymässä muiden blogien arvosteluun.. ikävää.

Sillä monissa muotiblogeissa olisi tosiaan paljon enemmän arvosteltavaa. Minun mielestäni on esim. ikävää että liitytään lukijaksi ja sitten kadotaan ja valehdellaan päälle vaikka itse näkee selvästi. Kuten moni muukin asia on ikävä, se että kommentoidaan ilkeästi anonyyminä ja lopulta käy ilmi kuka kommentin takana oli. Nuo olisi arvostelun arvoisia asioita ei sinun blogin haukkuminen :o

Sanska kirjoitti...

Olipas joo kommentti O_o Hitto vie jos itse blondina joutuisin jonkun pikkusielun takia käyttämään vain pastelleja. Mutku pastellit on TYLSIÄ ja haaleita! Pitää olla VÄRIÄ! Argh. Jatka samaan malliin, mä ainakin tykkään!

Sagu kirjoitti...

Pelkät haaleat pastellit eivät kyllä liiemmin tuo katseeseen terää, välillä meikissä saa ja pitääkin olla kontrastia! Ja smokey eye sopii kaikille, jos musta tuntuu liian kovalta niin on niitä muitakin tummia värejä. ;)

Itse kuvasta: ihana meikki, ja mielettömän upean värinen luomiväri! Vahva olematta kuitenkaan mitenkään liian räikeä.

manana kirjoitti...

Mikkan: Niin kyllä se rajaus lasien kanssa on aika välttämättömyys ja sanotaanko, että käytössä hyväksi koettu :) Eipä kestä!

Brita: Aika jänniä ennakkoluuloja ihmisillä, eikös! En todellakaan haluaisi olla joka päivä mikään pastelliprinsessa. Mun ideana on tässä blogissa ollut kokeilla kaikenlaisia meikkejä laidasta laitaan ja vaikka samalla innostaa jotain toistakin kokeilemaan :) Kiitos!

Tatja: Noitahan valitettavasti riittää, tiukkapipoisia siis! Onneksi ei tarvitse niistä välittää ja aion jatkaa samaan malliin. Kiitos kauniista sanoistasi :)

*~SL: Keskittyisipä tosiaan vaikka positiivisiin asioihin välillä, saattas olla hyödyllisempää. Eihän kukaan halua joutua julkisesti "huonoimpien" listalle :( Hei, mutta kirjoita sinä asiasta!

Saska: Todellakin, minusta menee kyllä liian pitkälle, jos halutaan jopa määrätä mitä muut saavat käyttää omassa meikissään! Kiva kuulla :D

Sagu: Totta! Ja onkohan myös samalla totta, että tummahiuksiset saavat käyttää vain tummia ja heiltä siten pastellit kielletty? Hmm. Onneksi meidän ei tarvitse noista höpötyksistä välittää :D Kaikki saavat meikata niinkuin itsestä hyvältä tuntuu! Kiitos, tuo on selvästi uusi lemppari, oisi melkein pitänyt kokeilla toistakin sävyä :P

Bisquits kirjoitti...

Huh, hämmästelen itsekin tuota saamaasi "kritiikkiä". Yleensä en kommentoi tällaisiin aiheisiin, mutta nyt on pakko kommentoida. Mitä se kuuluu kenellekään, millainen opiskeluhistoria sinulla on. Meikkaa ihmessä ihan, miten itse haluat. Kaikkia ei ilmeisesti voi miellyttää...

(P.S. Olen muuten ihan samaa mieltä, että smoky eye sopii vaaleillekin.)

manana kirjoitti...

Bisquits: Heh, en minäkään tiedä miksi se piti ottaa esille? Joka tapauksessa makuasioista en halua rueta kiistelemään, mutta itseäni tarvittaessa puolustan :) Ja toivon, että kaikki jaksaisivat puolustaa omia näkemyksiään, olivat ne sitten meikeissä tai vaikka politiikassa! Ja mä kun luulin et nimenomaan smokey eyes käy kaikille ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi huoh, kylläpä jollain on mustunu pahemman kerran päässä. Ihan älyttömiä nuo kommentit tyyliin, että blondien pitäisi käyttää pelkkiä pastellisävyjä yms.. Mitä v*ttua oikeestiko? Ja tämän kritisoijan elämäkö siitä sitten paranisi aivan helevetisti?

Löysin blogisi googlettaessani konadeja, ja tykästyin kyllä ehdottomasti blogiisi+meikkikuviisi yms.

manana kirjoitti...

Anonyymi: Tiiä sitten vaikka paraniskin :D Jos oiskin noin vähästä kiinni...Mut ollaan kaikki kuitenkin aikuisia joten tuommoset lapselliset "ukaasit" on ihan älyttömiä ja turhia. Enkä tasan ota käskyjä vastaan keneltäkään!! Tosi kiva kuulla, et olet viihtynyt :)

Ansu kirjoitti...

Mitenköhän on mahdollista, että mulla on ollu vaalee, vaaleenruskee, ruskee, punanen, oranssi ja musta tukka, ja kaikkien kanssa oon kokeillu kaikkia meikkejä ja värejä, eikä oo pahalta näyttäny?

Haluisin todellakin nähdä tämän itse erinomaisuuden, ja hänen meikkailut yms. Ei vissiin vaan uskalla laittaa kun sattuis kritiikki (aiheellinen sellainen tällä kertaa) omaan nilkkaan!

manana kirjoitti...

Ansu: No katos, kun jotkut ei vaan tajuu et värien sopiminen ei ole hiustenväristä riippuvaista vaan kokonaisuudesta. Myös ihon ja silmien väri vaikuttaa! Ja todellakin ne vaatteet. Jos pukeutuu suurimmaksi osaksi mustaan ei ne pastellit välttämättä ole se paras ratkaisu :D Ei tuollaiset kasvottomat koskaan laita mitään itestään, eikä kannatakaan. Kuka haluais nolata ittensä sanomalla tuollaisia jos joku vaikka tunnistais...

Anonyymi kirjoitti...

Kateellisten panettelua ;)! Hyvähän se on ihmisen jolla ei ole alan asiantuntemusta tulla kertomaan mikä sopii kenellekin.. Ansu ohjas mut tänne ja heti parin postauksen jälkeen jäin koukkuun. Taidan jumittua tähän koko yöksi ja myöhästyä aamuvuorosta :D. Nauti Ranskan lämmöstä ja terkkuja täältä kylmästä Kajaanista -Eeksa-

manana kirjoitti...

Eeksa: Sepä se, onneksi noita ei tule vastaan kovin usein! Voi sitä Ansua, kun johdatti sinut tänne koukuttumaan, mut oikeesti tosi ihana kuulla et oot viihtyny :D Kyllä mä yritän nauttia, mut toivotaan ettei lämpötila nouse enää paljoo 30 yläpuolelle!! Terkkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan sille blogisi & meikkisi haukkujalle tiedoksi että ne skandinaavithan löytyy sitten virallisesti tuolta Etelä-Ruotsista ja Tanskasta ;D
Me POHJOISMAALAISET (johon Suomikin kuuluu) ollaan sitten eri asia... jos käy kouluja niin tämä sivuseikka selvinnee myös maantieton tunneilla, jos niitä tunteja ei siis jätä väliin.

-K-

PS. Tämä on loistava blogi, löysin tänään ja aion seurata jatkossakin.

manana kirjoitti...

K: Sepä se! Noh, ei tainnu hällä muutenkaan olla faktat hallussa, et jätetään vaan koko juttu ihan omaan arvoonsa. Tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt :)

elle s'ennuie kirjoitti...

Voisitko laittaa joskus kuvia meikkistasi lasien kanssa? :) Itsekin kun olen lasisilmainen ;) ja jostain on tullut sellainen (harha?)luulo, että lasit + rajaus saisivat silmät näyttämään pieniltä...

manana kirjoitti...

elle s'ennuie: Joo mikä ettei, laitetaan tulemaan :)

nimppu kirjoitti...

Ei taida olla pahaa puhetta-kirjoittaja ainut jolla kiristää pantaa... Jos kerran olet niin asiantunteva, hyvin meikkaava ja pahaa puhetta-blogin yläpuolella, miksi vaivautua kirjoittamaan tällainen vastausteksti? Miksi mennä henkilökohtaisuuksiin (mm. äitis on varmaan ylpee-paska)jos sinä olet kerran niin helvetin paljon ylempänä blogisfäärissä? Tuo ilmentää lähinnä kaameaa tarvetta todistella lukijoille omaa erinomaisuuttasi, ja kun et pystynyt järkevästi ja asiallisesti kumoamaan kirjoittajan väitteitä, päädyit puhumaan henkilökohtaisista jutuista, joista et tiedä mitään. Great job.

nimppu kirjoitti...

Ja se piti vielä sanoa: paitsi että kommenttisi äidistä, lääkkeistä yms. olivat henkilökohtaisia, ne olivat myös loukkaavia ja lapsellisia. Todella aikuismaista käytöstä, juu. Pahaa puhetta-bloggaaja saattoi arvostella blogiasi, mutta hän ei alkanut arvailemaan johtuuko hänen mielestään liian tummat meikkisi masennuksesta.

Minusta on myös jokseenkin outoa ja surullista, että näinkin loukkaavaan tekstiin on tullut reippaasti 'idiootti tuo toinen bloggaaja, mites se näin sua haukkui, kamalaa, oot paras'-kommentteja.

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan nimppua. Pampam sentään pysyi täysin erossa henkilökohtaisuuksista, kun taas Sannalta tuli aikamoista törkyä.

manana kirjoitti...

Nimppu: Kappas, tarkoitin vain, että OMA ÄITINI on ainakin ylpeä minusta ja siitä että en ole loukannut ketään tarkoituksellisesti blogissani (ainakaan toivottavasti) tähän mennessä. Ja huomaathan minä esiinnyn julkisesti omalla nimelläni ja kasvoillani. Niin kovasti puolustamasi Pampamhan voi olla vaikka joulupukki kun taas vastaan Sanna (ns. OIKEA ihminen) jonka löydät esim. facebookista.

Anonyymi: Hyvä kun vielä osaisit näyttää minullekin sen "törky" kohdan?

nimppu kirjoitti...

"Kyllä äitisi on varmaan ylpeä saavutuksistasi ja panoksestasi niin yhteiskunnassa kuin blogistaniassakin."

Tuosta ei kyllä saa millään väännettyä sellaista tarkoitusta, että puhuisit omasta äidistäsi. Ja se, että esiinnyt omalla nimelläsi ja omilla kasvoillasi ei oikeuta sinua menemään henkilökohtaisuuksiin kun haluat mollata toisen bloggaajan tekstiä. Olisit ihan hyvin voinut kumota pampamin väitteet jollain ihan muulla kuin sillä, että toteat ahdistukseen olevan saatavilla hyviä lääkkeitä.

On täysin eri asia haukkua/kritisoida blogia kuin bloggaajaa.

Ja btw, minusta meikkisi ovat ihan hyvin tehtyjä, mitä tässä olen selaillut. Tässä asiassa en siis välttämättä komppaa pampamia - kyse on vain siitä, kuinka törkeästi haukut häntä (kyllä, todellakin uskon että kyseessä on mainitsemasi OIKEA ihminen).

manana kirjoitti...

Nimppu. Millä ihmeen tavalla olen häntä hakkunut??? Minun sanomiseni on ymmärretty tahallaan aivan väärin. Se lääkejuttu oli vitsi, passiivimuodossa, jos huomasit. Jos joku oikeasti ahdistuu jostain meikkiblogista niin siitä saa silloin kyllä minusta vitsaillakin... Mutta näköjään ainoa vitsailija tässä jutussa saa/voi olla pampam. "Sanna" on vaan lapsellinen ja henkilökohtaisuuksiin menijä. Kyllä se lääkkeiden kättöön viittaaja oli loppujen lopuksi pampam enkä minä!" Kiitos, taidanpa kuitenkin nyt tietää, keneltä kysyä neuvoa lääkkeistä, jos niitä sattuisin joskus tarvitsemaan.:)" Että silleen! Minä saan vastata saamaani kritiikkiin haluamallani tavalla ja olen edelleen sitä mieltä, että "äitisi on varmaan ylpeä" ei ole kovinkaan henkilökohtaista, jos siihen ei vedetä äitini-on taivaisissa-nyyhkykorttia. Sitähän en voinut etukäteen tietenkään tietää. Kyseisessä blogissa on vissiin aikasemminkin mollattu muita, siitä en tiedä sen enempää, koska moista negatiivista piilokettuilua en ole aikaisemmin lukenut. Kyllä se omalle kohdalle osuessaan hieman kirpaisi. Oliko sitten tarkoitettu "vitsiksi" vai ei?? Vedän blogiani siihen malliin, että voin itse olla ylpeä ja perheeni myös. Mutta en edelleenkään ymmärrä mainetsemaasi haukkumista?

Inna kirjoitti...

"äitini-on taivaisissa-nyyhkykorttia".
Oioi. Ehkäpä tästä asiasta keskustelu pitäisi nyt lopettaa. En kommentoinut tähän aiemmin, mutta nyt näyttää mittasuhteet paisuvan. Anna toisen olla mitä mieltä on, ja jatka valitsemallasi tyylillä. Ei tässä maailmassa ole tarkoitus elää mielyttääksen kaikkia, se on mahdottomuus. Mutta joku raja sentään sillä, mitä suustaan päästää.

manana kirjoitti...

Inna: Oikeesti! Sitä ollaan niin uhria, että :) "Nyt paisui juttu niin", että sinunkin piti kantaa oma kortesi kekoon. Kiitos siitä. Yritän pitää suutani supummassa tästä lähtien, jospa sitten helpottaa. Kyllä se vaan on "nyyhkykortti", koska muutenhan tekstissäni ei ollut mitään mitä olisi edes voinut VERRATA negatiiviseen. Onneksi osaatte ymmärtää kaiken väärin.

Inna kirjoitti...

Ymmärrän lukemani niin, että halusit olla ilkeä sille joka oli eri mieltä. Miellän kohtuuttomaksi vedota äiteihin ja lääkityksiin, ihan kenen kohdalla tahansa. Lienee myöskin oikeuteni pitää tämä mielipiteeni niinkuin sinullakin omasi. Ja sinähän se tunnut heittelevän noita huomioitasi. Uhri? Anteeksi? Jos olen erimieltä, olenko urhi? Minkä, sinun mielipiteesikö?
Ja mainittakoon vielä, että en tunne kumpiakaan osapuolia pätkän vertaa. Olen vain lukenut molempien tekstit ja muiden lukijoiden kommentit.

manana kirjoitti...

Inna: Halusin olla ilkeä? Täh? Ei todellakaan ollut tarkoitukseni olla ilkeä. Hermostunut olin. Jos sanoin, että halusin vastata samalla mitalla... Hmm. Minä tarkoitin, että pampam on jonkinsortin uhri, kun otti vitsin noin käsittämättömällä tavalla itseensä. En ole vedonnut mihinkään!!!!!! Etkö nyt ymmärrä vai halua ymmärtää passiivimuotoja, en ole vihjannut missään kohtaa, että hän on käyttänyt lääkkeitä tai että niitä tarvitsisi! Sanoin vain, että JOS JOKU ahdistuu jonkun meikkiblogista noin pahasti, kannattaa ensin lopettaa lukeminen ja sitten, et jos se ei auta niin lääkkeitä on saatavilla. VITSI haahaa. Sovitaanko sitten vaikka, että minulla on erityisen huono huumorintaju tai ei sellaista ollenkaan? Pidä toki mielipiteesi, mutta miksi tulla tänne riitelemään minun kanssa, minun sanomisista? Kyllä sitä osataan hermostua muuallakin näköjään.

Inna kirjoitti...

En ole hermostunut missään vaiheessa. Hämmästynyt kylläkin.
Mutta kiitos vinkistä, enpä tänne enää toisten tulekaan.

nimppu kirjoitti...

Kieltäydyt siis aivan täysin myöntämästä, että mokasit ja vetoat siihen, että ET YMMÄRRÄ? Joo. Annetaampa tämän olla, jos et tähän mennessä tajunnut, että olet loukannut toista osapuolta tarpeettomilla kommenteilla, se on sun ongelma. Toivottavasti osaat jatkossa suhtautua blogiisi suuntaavaan kritiikkiin vähän asiallisemmin.

uskollinen, mutta hiljainen lukija kirjoitti...

Mun mielestä sun tuohtumus oli aiheellista, etkä menny henkilökohtaisuuksiin. Jos joku sanoo, että "ahdistavan tunkkaiset sävyt", niin kyllä silloin voi sanoa, että lääkkeet vois autta ahdistukseen. Jos kerran värit niin ahdistaa. Ymmärsin kyllä piikikkään vitsisi siitä. Ja äidin mainitseminen ei ole eriyisen henkilökohtaista. Kaikilla meillä on äiti jossain, vaikka sitten haudattuna kuten minullakin.
IHmiset rakastaa näitä kissatappeluita. Älä mee mukaan. Ole sinä fiksumpi ja lopeta asian käsittely tähän.

manana kirjoitti...

nimppu: Siis uskomatonta! En ole kieltäytynyt, jos pyysin anteeksi useampaan kertaan omia sanomisiani??? En omasta mielestäni ole vedonnut siihen, etten ymmärrä vaan etten omasta mielestäni ole mennyt henk. kohtaisuuksiin. Silti pyysin anteeksi jos loukkasin. Eikö nyt jo vihdoin riitä?

PAHAA PUHETTA <3 kirjoitti...

Sannaki vois VÄHÄN raottaa sitä pipoa. Ei voi olla noin lapsellista käytöstä aikuiselta ihmiseltä.. Säälin sua.

manana kirjoitti...

hijainen, mutta uskollinen lukija: sori olit jääny välistä! ja vielä menin vastaamaan tuolle yhdelle tuossa. Mukava kuulla :) Selvästi ihmiset näkee asiat aivan eri tavalla... Minun osaltani asia on todellakin loppuun käsitelty.

ja vielä pahaa puhetta: Elä toki sääliäsi minuun tuhlaa! Huolehditaan vaan kaikki omasta käytöksestämme, kun aikuisia kerran ollaan, eikös ;)

Anonyymi kirjoitti...

etkö pysty ottamaan palautetta vastaan, kun pitää noin ruveta jupisemaan? meillä päin tunkkaisesti meikkaavia kutsutaan muuten törkyturviksi, siitäpä arvonimeä sinullekkin!

t. pöyristynyt