maanantai 1. joulukuuta 2008

Browns

Remontti ei sitten edisty pätkän vertaa ja tänään saapui enään yksi miekkonen työpaikalle. Pomo käväisi aamulla, eikä vaikuttanu kovinkaan tyytyväiseltä. Noh lämminvesiputket on jotakuinkin seinällä, mutta niitä ei ole hitsattu. Kylppärissä ole vielä mikään aparaatti kiinni, joten luulisin ettei ennen keskiviikkoa tule valmista (hyvä jos sillonkaan). Muuten tässä odottelen Sephora vastausta ja toivottavasti saan sen pian, pääsis sitten stressaamaan joko alkavia töitä tai joulun odotusta.

Päivänmeikkinä tänään ruskeaa:Kolmea eri sävyä 80 paletista vaalein beige sisänurkkaan ja siitÄ kulmaluulle asti. Punaisin ruskea liikkuvalle luomelle ja tumma suklaa ulkonurkkaan ja luomivakoon. Rajasin molemmat ripsirajat Essencen ruskealla kajalilla. Poskilla Essencen Sun Club 01 ja huulilla samaisen merkin huulipuna 19 Sparkling Illusion.in english:
FOTD is with browns this lovely 1st of december. Three shades from the 80 colour palette. Light beige in the inner corner. Reddish briwn on the lid and the darkest chocolate brown on the outer corner on in the crease. I lined the both lash lines with Essences brown kajal. As blush Essence's Sub Club 01 and on the lips 19 Sparkling Illusion from the same brand.

Ei kommentteja: