torstai 11. joulukuuta 2008

Gentle Green

Meillä sataa taas lunta!! Kiva, kun unohdin sontsan tietenkin töihin eilen.
Harmi, kun en ole vielä ihan perillä työn pukeutumiskoodista eli saanko esim. käyttää isompia koruja? Kokomustan asun kanssa ja varsinkin jos hiukset ovat kiinni laittaisin mielelläni isommat korvikset. Pitääkin ihan ottaa selvää tänään, samoin kuin ensi viikon ja joulunajan työajoista.

Päivänmeikkinä vihreetä ja harmaata:Essencen vihreetä Shibuya Girl luomiväriä koko liikkuvalla luomella hieman luomivaon yli ja alaripsirajaan. Essencen Gothic Girl luomiväriä pienellä puöreäkärkisellä siveltimellä luomivakoon enkä häivyttänyt sitä muihin väreihin. Musta kajal-rajaus ja valkoista mattaluomiväriä kulmaluulle korostukseksi. Poskilla Essencen Sun Club 01 ja huulilla jotain vanhempaa kiiltoa.

2 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

voi siskoni huippua että oot töissä ja siellä on kivaa ja sä oot niin hyvä!!!! mäkin kävin tänään työhaastattelussa, staffpointilla tosin ja saan vissiin jotain abc/prisma/rosso työtä lomaksi ja ilta/viikonlopuiks niin tulis vähän rahaa niin ihan kivaa :) harmi kun ei ikinä satuta yhtä aikaa meseen ja nyt varmaan vielä vähemmän kun sä oot töissä! mut suukkoja ja terkkuja! <3

manana kirjoitti...

ansu: On se vaan niin kivaa että :D Yritetään tosiaan mesettää vähän useammin <3