maanantai 8. joulukuuta 2008

Väsy

Nyt ei tänään valitettavasti sairauden ja työuuvutuksen takia saatukaan päivänmeikkiä linjoille aamulla. Kaikki meni kivasti ja asiakkaat olivat mukavia, samoin työkaverit! Tänään yksi mies kyseli T'ai Chi naamion perään ja täytyi etsiä kolleega apuun. Kiva olla töissä kempparissa, joka on täynnä exclusive tuotteita, joista suurin osa on siis minulle ihan outoja :)
Ajattelin hankkia työkengiksi Fifin innoittamana Crocsit, mutta ainakaan netistä niitä ei Ranskassa saa... Liekkö jostain urheilu- tai erikoiskaupasta. Yritän huomenna Ebaystä. Huomenna töitä on 11-19 ja keskiviikkona vapaata eli jospa kirjoittelen sitten lisää!Aivan ihana lahjaidea: Ruby-pupu, jonka myynnistä kaikki tuotto menee Autistit ilman rajoja-yhdistykselle.

5 kommenttia:

Fifi kirjoitti...

Onnea uudesta työstä! Sephora on mun lempikauppoja Aixissa ja olen joskus sinne hakenutkin, mutta koska olen vain kosmetologin tytär, ei mulla ole sinne mitään saumaa.

Ekat päivät uudessa paikassa ovat aina hankalia: mä olen ollut kolme ja puoli viikkoa Akateemisessa ja vasta nyt osaan neuvoa suunnilleen ulkomuistista, mistä löytyy mitäkin. Bon courage, kyllä se siitä lähtee! :)

Jos vaan löydät jostain Crocsit, niin suosittelen niitä edelleen! Strassista en tiedä, mutta Aixiin avattiin ei kovin kauan sitten erillinen paikallisen kenkäkaupan haaraliike, jossa myydään pelkkiä krokoja. Kysele eri kaupoista, jossainhan saattaa olla myynnissä Crocseja muiden kenkien ohella. Toivottavasti löytyy, ne ovat käytössä ylivertaiset.

*~SL kirjoitti...

Kiva pupu!

Stazzy kirjoitti...

Löysin netistä "juorun" jonka mukaan
Wanamana Shoes möisi crocseja.
( 13 rue du Dôme )

Stazzy kirjoitti...

Flodaan nyt vielä. Se on kai siis siinä ISEGia vastapäätä: *linkki*

manana kirjoitti...

Fifi: Kiitos! Sephora varmasti on haluttu työpaikka. Niitä täällä Ranskassa onkin useampi per kaupunki. Kiva kuulla että sullakin hyvin lähteny työt käyntiin :)

*~SL: Eikö ookkin. Ja miten mahtava lahjaidea!

Stazzy: Pitääpä lähtee kattomaan!