lauantai 29. marraskuuta 2008

Sephoran jatkohaastis

Huoh, nyt on taas yks tärkeä asia hoidettu ja maanantaina saan odottaa tuloksia. Haastattelu meni kivasti, johtajatar oli ihan kuin eri ihminen verrattuna kahden viikon takasaiseen meikittömään hermokimppuun. Siksi en heti häntä kassalla tunnistanutkaan. Rento meininki jatkui koko haastattelun ajan, aluksi hän esitteli itsensä ja sitten minä itseni. Muuten haastattelussa oli periaatteessa sama kaava kuin viimeksi. Minusta nämä kaksi haastattelua olisi ihan hyvin voinut pitää yhdistettynä silloin viime kerralla, mutta ihan ok näinkin. Mitä on hyvä asiakaspalvelu? Miksi haluan juuri Sephoralle? Miten aion integroitua heidän tiimiinsä? jne jne.
Maanantaina selviää siis saanko mahtavan työpaikan vai saanko viettää joulun kotona.. Eli win-win situation. Kinda. Työkkäristäkin tuli just kirje yli kuukauden hiljaisuuden jälkeen. "Alaltasi ei ole tarjouksia, teidän tulisi hakea leveämmältä sektorilta... tapaaminen 18.12."

Päivänmeikkinä tänä lauantaina Halloweenin remake, äiti sano et "Elä laita punaista luomiväriä, vaan jotain ruskeeta ja luonnollista" eli toivottavasti meni nyt sinneppäin:Tässä on se "When you see it, You'll shit bricks" efekti. Joka hoksaa saa kommata :DElikkäs ykköstä liikkuvalla luomella, kakkosta sen yläpuolella ja luomivaossa häivyttäen ylöspäin vaalean beigeen korostusväriin. Kolmonen kostealla siveltimellä alaripsirajassa. Mustaa Hennesin kajalia yläripsirajaan. Poskilla Essencen Sun Club 01 ja huulilla Max Factorin Silk Gloss 408.

in english:
I had my second interviw at Sephora this morning and I can expect an answer next monday. The interview went pretty well and I left with a good feeling :) The FOTD is a remake of what I wore on Halloween. Number one on the lid, number two just above it and in the crease. I blended the number to in to the light golden highlight colour on the browbone. I used 3 on the lower lashline with a wet liner brush. Essence Sun Club 01 as blush and Max Factor's silk gloss in 408 on the lips. There is a "When you see it, You'll shit bricks" efect on the photo. Look carefully and if you can see it leave me a comment :D

5 kommenttia:

Zzzatsuma kirjoitti...

Hieno portfolionkaltainen banneri! :) Oma suosikki on alimman-rivin-toinen-oikealta...

manana kirjoitti...

Zzzatsuma: kiva kuulla, että tykkäät :) Tuo musta lookki olikin aika erilainen ja harvemmin tulee tuollaisia tehtyä. Pitää taas kokeilla :D

*~SL kirjoitti...

Ihana banneri!:)

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos :D

Anonyymi kirjoitti...

"When you see it, You'll shit bricks"! Tuolla ovella kurkkii miekkonen :D