perjantai 19. joulukuuta 2008

Neljä päivää jouluun

Iski just aamusella mieleen, että joulu on tosiaan alle viikon päästä! On todella harmi, ettei päästä kotia tänä vuonna, vaikka lomaa ois ollu ja liputkin oli valmiina. Ei kuulemma voi rueta vaihtamaan päiviä, vaan halvemmaks tulee perua ne jo ostetut liput.
Sain tänään joulukalenterista ihanan valkoisen jäniksen. Täällä sataa lottuuttaa vettä, eikä puputkaan vaihda talviturkkia..

Joka tapauksessa päivänmeikkinä aika basicci violetti smokey eye:H&M matta yksittäinen vaalean violetti luomiväri koko liikkuvalle luomelle. Lumenen yöntumma violetti luomivakoon todella isolla häivytyssiveltimellä ja tummensin vielä lisää matta vaaleanpunaisella.
Kolmiopaletista helmiäisvalkoista kulmaluulle ja musta nestemäinen rajaus yläripsirajaan.Poskilla Essencen Sweet Temptation poskipuna ja huulilla Helena Rubinsteinin Ritual Rouge Mystic.

5 kommenttia:

Sonja, Grenada kirjoitti...

Poskipuna on niin pop! Antaa ihmeesti eloa kasvoille.
Mulla on nyt ensimmäinen joulu ulkomailla ja eikä kyllä joululta tunnu ollenkaan. Täällä on kesä! :D

manana kirjoitti...

Sonja: Jännä miten monet jättävät poskipunan kokonaan pois! Vai kesä teillä :) Meillä pitkästä aikaa +11 ja kylmältä tuntuu!

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mukavaa jos joskus voisi tulla postaus nettikaupoista mitkä olet todennut hyviksi ja mitkä huonoiksi. Niin ja hyvää joulua sinnekkin : D.

Susa kirjoitti...

Hyvaa Joulua Sanna!

manana kirjoitti...

anonyymi: joo toki! kunhan palkka rupee juoksemaan niin kokeilen vielä paria uutta :)

susa: Kiitos, samoin sinne!!