torstai 4. joulukuuta 2008

Update

Coastal Scents kakkostilaus tuli tosi nopeasti (alle viikossa Ameriikoista) ja olen erittäin tyytyväinen hankintoihini.Tuo alimmainen Mini siiseli on kyllä niin supermini, että se varmaan toimii vaan rajaussiveltimenä. Sain taas ilmaisen mineraaliluomivärinäytteen ja tosi kiva neutraali sävy Lusty, jota tulee varmasti käytettyä.

Kävin viemässä tärkeiden papereiden kopiot Sephoralle tiistaina enkä, jännä kyllä, päässy kenenkään puheille, vaan sain jättää paprut kassalle. Eli työvuoroista ei ole vielä pienintäkään hajua..

Remppa on ihan viittä vaille valmis ja nyt vaan tarvittaisiin valmistumistodistus ja kaasukauppiaan pitäisi käväistä asentamassa mittari ja meidän allekirjoittaa samalla käyttösopimus. Meinaa vaan kovasti siirtyä maanantaille ja sehän nyt ei oikein enään ole mahdollista, koska kukaan ei olisi enää päivällä kotona. Odottelen jännityksellä, että kulta soittaisi ja saisin hakea sen todistuksen remppafirmasta, kaasumies saisi sen huomenna käteensä ja lämmitys saataisiin käyntiin.

Tässäpä lopuksi tunnelmaa Strasbourgin tämänvuotisilta joulumarkkinoilta:

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Hieno kuusi, tunnelmallista!

manana kirjoitti...

*SL: Eikös ookkin ja kiva kun se on joka vuonna erilainen ja kun muutenkin koko kaupunki koristeltuna. Ratikan kyljessä lukee "Strasbourg - joulupääkaupunki" :D

Stazzy kirjoitti...

Varoitan etukäteen (tai siis jälkikäteen):
Lätkin teistä kuvan blogiini. Jos hirveästi häiritsee, otan poies.

Anonyymi kirjoitti...

Hassua muuten, kun tilasit tuon 120 värin luomiväripaletin, niin eikö siinä kestänyt aika kauan että se tuli? Mulle tuli viikossa. Tosin tilasin ihan beauties-factoryn sivuilta, ja etkö sä tilannut ebaystä? Ei sillä kai pitäis olla mitään merkitystä mutta kuitenki o_o.