keskiviikko 10. joulukuuta 2008

1st Sephora's Christmas Look

Koko yön jyllännyt tappotauti alkaa toivottavasti taintua, koska en millään jaksa olla jaloilla huomenna 7 tuntia. Heräsin kymmenennen kerran yhden aikaan iltapäivällä ja olen yrittänyt saada kotia kuntoon. Kalusteita ei saa vieläkään omille paikoilleen, koska Yves-persevako tulee toiseen kertaa tänä iltana korjailemaan hutiloitua työtään. Valitettavasti putket vuotaa kolmessa huoneessa. Ei hyvä!

Paivänmeikkinä ihan kokeilumielessä yksi Sephora.comin joulumeikeistä:

Luomiväreinä vain kahta sävyä 80 paletista eli kultaa liikkuvalla luomella ja oranssinpunaista luomivaosta puoleen väliin kulmaluuta. Hieman beigeä korostusväriä kulmaluulla, mutten häivyttänyt sitä punaiseen. Mustalla rajauskynällä rajaukset ylä- ja alaripsirajaan. Selvästi tämä lookki on sopivampi tummalle iholle :) En näytä läheskään yhtä pirteeltä kun tuo malli..

Huomenna taas 12.00 meno ja pääsen vasta 20.00. Koska tänään oli vapaata niin lauantaina olen töissä. Voin vaan kuvitella mikä ryysis sillon on kun näin viikollakin ollaan ihan helisemässä!

Kaikki työkaverit ovat aivan ihmeissään suomalaisuudestani. "Voi voi miten ihanaa ja jännittävää!" Ihan kun oisin vähintään toiselta planeetalta... Yksi meidän meikkaajapojista Patrick oli kuulemma jopa käynyt Helsingissä ja oli ollu aivan ihastunut. Muuten eri kansallisuuksia on hyvin edustettuina esim Ukraina, Tanska ja Ranskan entisistä alusmaista kotoisin olevia. Kaikki kyllä ihastelevat aksenttiani mutta onneksi positiiviseen sävyyn ja kiinnostuneina. Minua on luultu niin saksa kuin englantilaiseksikin. Hyvä keskustelun avaus. Olen jo saanut istua tyttöjen kanssa kahvihuoneessa ja keskusteltu on autoista ja ehkäisystä. Edelleen kaikki ovat oikeasti mukavia ja avoimia. Jopa esimiehet. Yvesistä huolimatta aloitan nyt joulukoristelun, koska minua vaivaa että 10.12 ainoa joulunmerkki meidän taloudessa on ovikranssi.

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Tosi näyttävä meikki!

*~SL kirjoitti...

ja minäkin olen huomannut, että suomalaisuus on aina niin ihmeellistä ja erityistä ulkomailla!:D
meidän porukoita luullaan aina esim. ruotsalaisiksi :p ehkä se on siksi niin erikoista, kun tämä maa on Venäjän ja Ruotsin välissä ja niistä tiedetään kumminkin enemmän..