maanantai 15. syyskuuta 2008

Forest Green

Perjantaina oli kullan yhden kaverin synttärit. Bileet alkoi ihmeen myöhään, vasta joskus yhdeksältä. Eipä siinä sitten ennen viimeistä ratikkaa kovin kauaa keretty istua, mutta muuten oli ihan kivaa. Jännästi kaikki istujaiset samalle kuulle kertyy. Ei olla muuten varmaan puoleen vuoteen kutsuja saatu.

Lepilepi ja sitten illanmeikkiin:120 paletista kolmea vihreän sävyä ja sisänurkassa uutta Essencen hopeanharmaata. Ulkonurkassa samaisesta paletista mattamustaa luomiväriä.Kotiin tullessa tunsinkin jo kivasti flunssan ensimerkit ja lauantai aamuna en tahtonu enää millään päästä ylös. Kiitos rakas! Eikai sitä voi samassa taloudessa välttää tartuntatauteja.
Lauantai, joka oli tarkoitus viettää muuttoapuna, menikin sellaisen asennon etsimiseen, jossa nenä ei valuisi ihan koko aikaa. Saatiin parasetamoolin avulla katsottua Raja 1918 ja uusin Spider-Man.

Jospa tämä vielä tästä.

5 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Mutta saatiin muutettua. Tässä päässä homma meni itseasiassa varsin sujuvasti, mutta voi herrajesta sitten Nancyssa. Satoi ja satoi ja oli väsy ja kylmä ja auto blokkasi _koko_ kadun. Puuf.

Mut tuun teille keskiviikkona ompelemaan jos sopii.

manana kirjoitti...

No hyvä kuulla! Mä en ees tiiä ilmoista, kun en ole paljon ylhäällä ollu. Tule ihmeessä keskiviikkona, toivottavasti ollaan paremmassa kunnossa :)

M'man kirjoitti...

Wow, tama on ihana meikki!

Puis tu as raison sur Cloclo! ;)

manana kirjoitti...

m'man: Kiitos :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana meikki! :)