torstai 4. syyskuuta 2008

Smokey black eyes

Pursebuzz oli tehny jonkin aikaa sitten tästä Hillary Duffin meikistä oman versionsa ja tässä tässäpä minun näkemys:Onkohan Hillaryllä ne 1,90€ euron Hennesin korvikset, joita nuo kovasti muistuttaa...Hey, I'm almost emo!Koko liikkuvalle luomelle Hennesin mustaa jumbo-glitterikynää pohjustukseksi. Natur Mineralssin Smokey black-pigmenttiä liikkuvalle luomelle ja alaluomenrajaukseksi. 120 paletista vaaleaa harmaata kulmaluulle ja tummempaa hopeanharmaata luomivakoon ulkonurkasta sisäänpäin häivyttäen. Mustaa mattaluomiväriä luomen ulkonurkkaan ja häivytys sisänurkkaan päin. Vesirajaan Essencen mustaa kajalkynää. Muuten käytin poskipunana H&M Cheek Blush ja huulilla rich huulikiilto.

5 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Voi kuule Sephorassa kaydessani tassa hiljattain kaunis nuori myyjaneitokainen - gentillement, myi mulle sellaista (kaynpas kurkaamassa meikkipussista) 'Make Up Forever Professional' Eyelinerin, mustanharmaa. Puhui jostain smokey eyes effektista kun laittoi mukaan uutta tupsua/harjaa/pensselia (mikalie). Ja jotain siihen neuvoi, etta kastelet ja saat jotain smokey eyes effektia aikaan... Mina vaan siihen, etta juu, juu... Paatani nyokytellen.

En kylla iki maailmassa saisi noin kaunista jalkea aikaiseksi kuin sina tassa kuvassasi! Vau! Ihan kade! ;)

M'man kirjoitti...

Ah oui...Unohtui lisata, etta ostoksiin kuului neitokaisen neuvojen mukaan 'i.d. bareminerals' (nude beach).

manana kirjoitti...

m'man: No nyt äkkiä harjoittelemaan! Kokeile vaikka vaan yläluomelle aluksi ja siitä eteenpäin miten hyvältä tuntuu. Molempia tuotteita todellakin voi käyttää myös kosteana jos haluaa järeämpää efektiä :)

*~SL kirjoitti...

Kiva meikki! minullakin on tuo h&m poskipuna mutta eri väreissä..
Blogissani on haaste sinulle

manana kirjoitti...

*~sl: kiitos! Tuo poskipuna on kyllä ollu kovassa käytössä.