torstai 25. syyskuuta 2008

Wild Berries

Viimeistä iltaa Ranskassa, siis ennen lomaa, vietettiin Mintun läksiäisissä.
Tekaisin siis syksyiseen iltameinoon erilaisen ja tavallista paljon tummemman meikin.Tumma huulipuna ei oikein sovi minulle ja siksi en koskaan käytä mitään näin tummaa, muuten kuin ihan kokeilumielessä.Luomelle pohjustukseksi Lumenen Eye Base (kuten aina) ja Essencen Smokey Eyes yönsininen jumbokynä. Isolla siveltimellä taputellen 120 paletista sähkönsinistä (1) liikkuvalle luomelle ihan ripsirajasta asti. Mattaa tumman violettia (2) luomivaosta ylöspäin häivyttäen valkoiseen (3) korostuväriin, käytin CS crease sivellintä. Tänään ei tavallisia kajalrajauksia ollenkaan. Tumman sinistä alaripsirajaan ulkonurkasta keskelle ja violettia keskeltä sisänurkkaan.Muuten käytin: poskilla Lancomen Blush Focus 13 Sans Souci (kausiväri), Helena Rubinsteinin Forever huulipunasta sävy 42 (varmasti lopetettu sävy, töistä saatu testeri muuten). Essencen jumbokynä (kausiväri) ja Astorin huultenrajauskynä 01 Geisha Red.Syksyiset terveiset Kainuusta!!!

5 kommenttia:

Jaanaba kirjoitti...

Ihana sähkönsininen.
Jos mä laittaisin noin, niin sitä sinistä ei näkyisi ollenkaan kun mun yläluomet roikkuu typerästi esteenä. Plääh.

*~SL kirjoitti...

Kiva dramaattisen tumma ja näyttävä meikki

MouMou kirjoitti...

Aah, ihana meikki!<3

eira kirjoitti...

Upea juuri minun tyyliseni silmämeikki :) Missä päin Saksaa muuten asut? Ihan vaan kyselen siksi, kun olen kiinnostunut Saksasta kovasti ja on tullut matkusteltua sielläpäin aika paljon.

manana kirjoitti...

jaanaba: kiitos! kannattaa kuitenkin kokeilla, kyllä kaikille silmätyypeille löytyy omat toimivat mallinsa :)

*~sl: kiitos!

moumou: kiva jos tykkäät :)

eira: Asun itseasiassa Ranskassa Strasbourgissa, mutta niin rajalla, että käyn monta kertaa kuussa Saksan puolella ostoksilla :D