maanantai 22. syyskuuta 2008

Coastal Scents 2

Rannikkoisten tuoksujen tilaukseni saapui! Ihanasti pakattuna ja ilmaisella lahjalla kuorrutettuna. Siveltimet oli pakattu ensin pinkkiin silkkipaperiin ja suljettu tarralla.Koko tilaus silkkipaperin jälkeen vielä sinisessä organza-pussukassa. Mukana tilauslomake ja käyntikortteja.Ilmaisena lahjana (ISO) luomivärinäyte A more sävystä.Tekaisin luomivärin inspiroimana nopean ja syksyisen lookin. Siveltimet ovat kuivumassa eli pääsen testaamaan niitä vasta huomenissa. Vau mitä salamatyöskentelyä!Lammasilme...Eli Amorea (1) liukkuvalle luomelle luomivakoon asti. 80 paletista ihanaa pronssia (2) varjostukseksi luomivakoon ja vaalea Essencen luomiväriä (3) kulmaluulle korostukseksi.Rajasin yläluomen Hennesin mustalla basic kajalilla ja alaripsirajaan pronssia.
Poskilla Egypt Wonderin kiinteä aurinkopuuteri ja huulilla Helena Rubinsteinin Ritual 57 Healing.

in english:
My Coastal Scents order arrived today and I had to do a FOTD with the free eyeshadow gift that I got. By brushes are drying so I wont be able to try them out just yet.
The eyeshadow sample that I got is the shade amore and I find it really big for a sample size. So I used it (1) on the lid and blended it out to a nice bronze colour (2) from the 80 coulour palette. I used 02 Big in Japan from Essence as a highlight (3). Egypt-Wonder bronzing powder as a blush and Helena Rubinstein Ritual Rouge in shade 57 on my lips.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun minä tilasin Coastalista siveltimiä nii minun tilaajalahja oli tuossa "minigrip"-pussissa.Siis ei ollu mitää muuta pakettia,se luomiväri oli siellä pussissa pohjalla irtonaisena :D sieltä on kiva kaapia siveltimellä..En oo nähny että kenelläkää muulla olis samalla tavalla ollu.En tienny että olisko pitäny itkee vai nauraa :)

manana kirjoitti...

Anonyymi: No höh! Mä oon tilannu kaksi kertaa ja olen molemmilla kerroilla saanu ihan kunnon purkillisen näytettä. Mut toisaalta monet mineraalimeikkifirmat myyvät näytteensä pusseissa, voin kuvitella et se ei ole kätevin säilytysmuoto ja ei toimi ainakaan käytössä :(

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko nuo siveltimet mitä karvaa, vuohen vai ? :D