sunnuntai 7. syyskuuta 2008

New Shoes

Käväisin torstaina ihan pikaisesti Saksan puolella. Olin jo aikaisemmin ihastellut eräitä syysnilkkureita intialaisessa halpiskaupassa. Mielessä kimmelsi myös Essencen syyskuun lookki Bohemia. Se ei kuitenkaan ollut vielä jostain syystä saapunut ja edellisestä Sweet Temptation lookista oli tullu uusi erä. Tuo poskipuna on erittäin luonnollisen sävyinen ja sopii moneen meikkiin. Yönsininen kynsilakka muistuttaa Diorin über-haluttua Poison Blue lakkaa. Ja maksaa vain 1,55€ :D
Jostain syystä mukaan tarttui vielä P2-merkin nude huulipuna (ei siis peitepuikko...) Ihan karmean huonolaatuinen, pyörii huulilla epätasaisena ja maistuukin oudolta, mutta kekkasin, että tämä toimii mainiosti huulten pohjustukseen ja saa vaaleankin huulikiillon näkymään. Ei siis ihan hukkaan mennyt.Nämä ei ole juuri ne kengät joita lähdin hakemaan, mutta ainoat joista oli kokoa 41 jäljellä. Eivät varmasti kestä kovinkaan pitkään, mutta eipä sitä 20€:lla voi muuta odottaakaan. Donne moi un SMIC pour acheter des chaussures plus chères!Tämän keikan jälkeen istuttiin vanhalla kunnon porukalla piiiiitkästä aikaa entisessä kantabaarissa ja siirryttiin siitä vielä eteenpäin. Ilta venähtikin huolestuttavan pitkäksi ja sen parantelussa vierähtikin perjantai päivä. Illaksi meidät oli kutsuttu sen erään Pariisista paluumuuttaneen pariskunnan tupareihin. Oikein kiva ilta pitkästä aikaa jonkun luona, eikä baarissa. Asunto oli erittäin viehkeä ja varsinkin cuisine equipee ja amme saivat pienen kateuden pistoksen aikaan. Tavattiin uusia ihmisiä ja lärpätettiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Harmi, kun ei tullu kamera mukaan! Sain taas kasan neuvoja työnhakuun ja kuulla muiden hyvinkin ranskalaisten nuorten naisten työnsaantivaikeuksista.

Eilen oltiin kans bileissä yhden tutun luona. Todella mukavia tuttuja ja uusia ihmisiä ja juttelinkin koko sen ajan jotan en käyttänyt niistämiseen. Pienessä olohuoneessa kauheesti porukkaa= paksu tupankansavu+kaksi kissaa= Sanna voi huonosti. Kituutin puoleen kahteentoista ja sitten rupesin aivastelemaan niin älyttömästi, että päätettiin lähteä kotio. Isoveli ja pari kaveria olisivat vielä halunneet lähteä jonkun baarin viimeistä iltaa viettämää, mutta antihistamiinin alkaessa vaikuttaa halusin vain äkkiä kotiin.Hippameikkiin sopii Lancomen Star-paletti eli hopeanharmaata ja violettia.

4 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Taaltakin loytyy kissa allerginen. Mulla antihistamiini toimii hyvin allergia/unilaakkeena - vaikka nykyaanhan sellaisiakin on, jotka eivat sivuvaikutuksineen nukuta.

manana kirjoitti...

m'man: joo mullakin oli viimeisen päälle hyvät allergialääkkeet Suomessa (Gardex), mutta täältä ei saa. Pyysin ihan normaalia cetiritzineä, mutta kyllä tuo ainakin mulla tahtoo väsyttämään. Paketissa käsketään ottamaan illalla, mutta mulla tuo allergia liekkö sängystä johtuen, tuppaa tulemaan aina aamuisin. Aivastelen hyvän aikaa, otan lääkkeen ja nukun hyvin puoleen päivään :) Sad, I know.

*~SL kirjoitti...

Upeat nilkkurit vau!:o olisipa täälläkin tuollaisia.. Pakko kai taas suunnata Italiaan tai Ranskaan kenkäostoksille :)
viimeksi löysin vain sandaalit :D niillä ei täällä enää pärjää.

manana kirjoitti...

*~sl: Heh laatikossa lukeekin Bella, Italy Style :) Ostinkin nuo vähän niinku varalle, kun vielä ihan lämmintä pitelee, mutta ei sitten tiedä minä aamuna on ensimmäinen syyspäivä.