keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Bohemia

Aamuisen äärettömän tylsän "manager univer marchand"-tiedotustilaisuuden jälkeen ajauduin jotenkin outosti Saksan puolelle. Se kun nyt sattui olemaan siinä ihan vieressä ja kellokin oli vasta vaille 11. DM:llä oli odotettu Bohemia kokoelma jo hyllyssä ja päädyin tumminpaan huulikiiltoon 03 My Way ja hopeanharmaaseen luomiväriin 02 Good Old Times. Tuo vaalein luomiväri olisi ollut aivan mahtava korostusväri, mutta siitä oli enää vain testerit jäljellä.

Alesta nappasin mukaan edellisestä Sweet Temptation lookista tuon vaaleanpunaisen kynsilakan ja pysyvässä kokoelmassa olevan Glam Girl huulipunan. Huomasin muuten juuri kuitista, että hyllyssä näkyneitä alennuksia ei oltu laskettu mukaan. Kaikki värikosmetiikat piti olla 0.95€. Sen siitä saa kun ei tarkasta kuittia jälkeenpäin.Ai niin ja vielä P2-merkin Autumn Flash syysluomiväripaletti 010 Forest Colours. Uusi jÄnnä voidemainen koostumus ja todella syksyiset värit.

in english:
Some new make-up finds from today. So I was lucky enought to find the things I've been craving for. From Essence's late summer look Sweet Temptation I got the pale pink nailpolish. From DM's own P2-collection I got this wonderful new Autumn Flash creamy eyeshadow palette. And from Essence's new Bohemia look I fell for the darkest lipgloss in 03 My Way and the silver grey eyeshadow in 02 Gloss Old Times.

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihanat ostokset :) kivat värit

manana kirjoitti...

*~sl: kiitos! Ei ollenkaan minun tavallisia värejä eli kiva kokeilla jotain uutta :)