torstai 18. syyskuuta 2008

Love love love

Kiitos Jenni!! Jättihalit sinne etelään!
Musta tuntuu, että kaikki seuraamani blogit ovat jo omansa saaneet, joten en osaa nyt laittaa kenellekään eteenpäin.Se 80 Colour paletti tuli oikein ovelle asti kannettuna maanantaiaamuna. Värit aikalailla samoja kuin 120 paletissa. Värinapit ovat valtavia entiseen verrattuna. Ilmoituksessa tosiaan sanottiin et yksi kerros olisi shimmeriä ja toinen mattaa, mutta ei se nyt ihan niin mennykkään :) Pari mattaa ja sitten muuten enemmän tai vähemmän kimallehippuisia ovat.
Todella hyvin pakattu eli kuplamuovia oli vaikka sohvan paketointiin asti. Paketti oli myös lähteny matkaan samana päivänä kun olin maksanut, eli siitäkin plussaa. Tätä myyjää suosittelisin ihan milloin vain!

Tekaisin tuohon rakkaus teemaan vaaleanpunaisen meikin.Persikkaista vaaleanpunaista liikkuvalle luomelle. Tummempaa marjanpunaista luomivaosta ylöspäin ja alaripsirajaan. Yläluomella häivytin valkoiseen korostusväriin kulmaluulle. Hieman mustaa luomivakoon ja kunnon rajaukset.in English:
My 80 colour palette arrived yesterday and I wanted to do a pink look to celebrate my new I love your blog badge from Jenni :) So I bought this palette from Beauties Factory a few weeks a go and I can really recommend this seller to everyone. Super fast shipping (dispatched the same day I payed) and extra careful packaging. The palette doesn't really contain one matt and one shimmering layer but the colours are all more or less shimmering and there are only a few matt colours. All in all a great palette and a very affordable one.

Ei kommentteja: