sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Sakura, Cherry, Kirsikka, Cerise


Yksi ihanimmista keväänmerkeistä, jota ei Suomessa oikein näe, ovat kirsikankukat. Tai miksei omenan tai päärynänkin. Kulta ei ymmärrä, kun tähän aikaan vuodesta pitää jäähä kadulla vähän väliä nuuhkimaan puita ja pensaita. Kukinta ei kestä kovin kauaa, mutta on sen arvoista.

Kuvakaveriksi otin Shiseidon kevätmeikin. Yksi syy tuon väriveljeyden lisäksi on tietenkin se että molemmat liittyvät Japaniin. Kirsikankukka on Japanin kansalliskukka ja Shiseido suosituin kosmetiikka sarja. Itse en ole kokeillut Shiseidon uutuuksia kuin viimeksi neljä vuotta sitten, kun olin töissä Suomessa. Oikeasti laadukas ja viimeisen päälle loppuun asti mietitty merkki. The Skincare ihonhoitolinjassa ei ole huonoja tuotteita. Puhdistusvaahto on uskomattoman paksu, eikä kuivata ihoa. Eye Revitalizer varmasti yksi parhaista silmänympärysvoitteista. Kaikissa tuotteissa on mukana aromaterapeuttinen puolensa, joka tekee joka päiväisistä ihonhoitorutiineista luksusta. Meikkipuolelta lempparini ovat Hydro-Liquid Compact kiinteä meikkivoide ja Fine Eyeliner sivellinlineri. Molempiin saatavilla muuten kätevät ja ekologiset täytöt.

Shiseido ei ole missään nimessä selektiivisen kosmetiikan edullisimmasta päästä, mutta Suomen maahantuoja Norex tarjoaa asiakkaille kiinnostavan kanta-asiakasedun (yksityisillä). Tai siis tarjosi ainakin kun minä olin töissä. Ja vielä yksi valttikortti Shiseidon puolella oli, mahtava lahjakas Suomen meikkitaiteilija Elisabeth Cheng. Toimin pari kertaa hänen apunaan kääntäjänä, kun hän tuli kemppariimme Shiseido-päiville. Siinä väännettiin täydellisiä meikkejä "ostamasi tuotteen hinnalla" 8 tuntia putkeen. Nopeat kahvit ja karjalanpiirakat välissä ja eikun jatkuu... Tästä kohdasta voi varmaan kuulla tietyn kaipuun for the good old days.
Joskus pistän vielä pystyyn oman kempparin ja sitten meillä Sannan Salongissa pidetään meikkauspäiviä vähintään kerran viikossa!!

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kirsikan kukat on kauniita :) onneksi meidän pihassa on koristekirsikkapuita jotka on myös hienoja kesällä, pitääkin ottaa niistä kuvia sitten..

manana kirjoitti...

Vau, etelänihmeitä selvästi:)