perjantai 14. maaliskuuta 2008

Palautumista

Huhuh, eilen oli aika rankka ilta. Ja kiitos Mintun. Meidät oli kutsuttu hänen luokkansa järkkäämiin teemabileisiin L'exclusif klubille. Oltiin tietenkin aloiteltu Mintun luona jo reippaasti alkuillasta. En oo kyllä yökerhossa ihan äskettäin käyny ja vaikka ihan kivaa olikin, en kuvittele ihan piakkoin uudestaan meneväni. Kolmelta aamulla meidät vielä kuskasi autolla kotiin eräs charmantti 40-kymppinen herrasmies. Ei varmaan hoksinu kun tarjoutui meidät heittämään et Hoenheim on kuitenkin 30 minsan päässä kaupungissa. Kultakaan ei ollu ihan parhaassa ajo-ohjeiden antokunnossa...

Yksi illan huomioistani oli, että ranskalaiset nuoret naiset eivät osaa tanssia eikä pukeutua. Puhuttiin Ollin kanssa aikasemmin päivällä ratikassa, että jos Suomessa sanoisi, että puolet Ranskan nuorisosta pukeutuu tuulipukuihin (vaaleansininen on ihan pop just nyt) niin kukaan ei uskois. Mutta totta se vaan on. Se että pojat näin menee vielä jollain tavalla, mutta tytöt harrastaa tätä myös. Tähän tyyliin kuuluu: sotkeentunut ja valuva kajal, huono iho ja likaiset nutturalle kampaajan neon klipsillä kietaistut sutturahiukset. Se toinen puoli nuorisosta pukeutuukin sitten farkkuihin, teepaitaan ja collegeen. Yhtään ainutta goottia en ole näiden kolmen ja puolen vuoden aikana täällä nähnyt :(
(monella on kyllä Nightwish, Him tai Children of Bodom-paita)
Mintun poikkis on varmaan ainoa ranskalainen, jolla olen nähnyt rastat. Ainiin ja vuötärölaukku on kans tosi IN...
En tiiä, enkä ymmärrä.

Tässä pimeässä tikerretty illan look:Alan kyllästyä tuohon 60's rajaukseen ja siitä on päästävä nyt ihan oikeesti irti ja eteenpäin.
Tähän selvästi klubbailuun liian hempeään lookkiin käytin uusia Essencen luomivärejä vihreää 01 Shibuya Gril ja kultaista 02 Big in Japan. Helena Rubinsteinin poskipunaa 24 Fight for Chocolate, P2 Kiss & Taste huulikiillon sävyä 030 pure coffee. Mustaa Rimmelin Exaggerate eye lineriä ja Magnif'Eyes ripsaria. L'orealin Infaillible meikkivoidetta 015.


Kuulostan ainakin omaan korvaan aika negatiiviselta tässä postauksessa :D Jospa huomenna paremmin!

7 kommenttia:

melina kirjoitti...

Kaunis rajaus!

Jaanaba kirjoitti...

Entä miten on ranskalaisten juomatavat? Kun ulkomaalaiset Suomessa aina niin isoon ääneen ihmettelevät, että miten voidaan juoda niin paljon?
Onko se tosiaan niin, että muualla ei juhlita samalla innolla?

manana kirjoitti...

Kiitos Melina!

Jaanaba: Kyllähän se ihan niin on. Ranskassa kyllä mielellään istuksitaan baarissa kaveriporukalla, mutta ne juomiset jätetään vähemmälle. Täällä kukaan (jonka tunnen) ei juo humalahakuisesti.
Meidän kantabaarissa meidät tunnetaan ja myös että Happy Hour on meille vakava asia :D Kerran oli uus tyttö tarjoilemassa ja kysy joka puolen tunnin välein et etteks te ottais jo laskun!!

*~SL kirjoitti...

Kiva look!
minä kun kuvittelin että Nizzassa olisi ollut tyylikkäitä ranskalaisia mutta ei sielläkään ollut! todella väritöntä tyyliä siellä näkyi eniten mustavalkoista..
Suomalaisilla taitaa vaan olla liian glamour-kuva koko Ranskasta epäilen!

*~SL kirjoitti...

Sinun kirjoituksia on kiva lukea ja kulttuurieroista myös!:) laita joskus enemmän kuvia sieltä

manana kirjoitti...

Ompa kiva kun tykkäät :)
Otan varmasti kuvia paikallisesta muodista tai sen puutteesta heti terassikauden alettua!

Stazzy kirjoitti...

Taidan jättää kertomatta kommentit, joita sain... noh.. oluenjuonnistani seuraavana päivänä :-P