keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Kevyttä shoppailua

Heräsin tänä aamuna, ennen yhdeksää, hirveeseen ikkunaluukkujen paukkeeseen. Kovaa tuulta on ollu jo useampana päivänä, mutta että siihe jo herää... Kello oli kyllä muutenkin soimassa, kun herra Stomatologue oli luvannut katsastaa viisaudenhammasta ja röntgenkuvia 11.00. Oli muuten aika makea vastaanottolukaali. Taidetta, valkoisia pintoja, kokolattiamattoa, lasiaseiniä ja hyvin taiteellinen oli myös itse tämä suutautilääkäri. Hyvin nopea katsaus suuhun ja valtava resepti mukaan ja hei vaan, nähään leikkauksen merkeissä 9.4 :( Paniikki. Sano vaan et "unohda aikasempi huono viisaudenhampaanpoisto-operaatio" ja et hänellä menee vaan 10 minuuttia. We'll see...

Sephoran työnvälittäjä soitti eilen aika aamusta ja sano vaan et teidän hakemuksenne ei ole mennyt läpi.. Kiitti ja hei. Ois ollu taas kauheen kiva tietää vähän lisää: miksi ei ja ottivatko jonkun niintä muista vai ei ketään?

Aivan mahtavan kaunis kevätpäivä tänään, kovasta tuulesta huolimatta. Aurinko lämmittää oikeasti ja pisamat on jo tilauksessa. Niinpä päätettiin tai minä päätin raahata kullan Saksaan shoppailemaan pääsiäishömppää. Mukaan tarttui kylläkin melkein vain meikkijuttuja. Essencen uusi maalislookki (kyllä ko. merkiltä ilmestyy lookki about per. kuu).

Ei muuten yhtään M.A.C Fafi lookin nockoff... Samat värit ja sama paketointi. No ei tullu kalliiksi: luomiväri 1,49€ ja huulikiilto 1,69€ eikä laadussa mitään valittamista.

Kehliin oli avattu oikein herttanen pieni sisustusliike Nana-Nanu, josta ostin meille kahdelle romanttisesti munakupit. Dm:stä munakynttilöitä ja Mülleristä pääsiäiskortteihin villapupukoristeita. Okei myös Dm:stä mukaan tarttu vielä Catricen Brown Topas timanttipuuterilla terästetty kynsilakka ja Enssencen uusi Volume Up ripsari. Toivottavasti tämä korvaisi rakkaan Rimmelin Volum'Eyes kingiripsarin, jota en Saksan Rimmelhyllyltä enää löytäny

4 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Bonjour ! Hauska tutustua blogiisi, en huomannutkaan että täällä on uusia ranskattaria...

=)

manana kirjoitti...

Täällä bittitaivaassahan olen ihmisten kiusana pyörinyt jo tammikuusta asti ja Ranskassa jo neljättä vuotta :)

*~SL kirjoitti...

Kivoja ostoksia!
hui, nyt minuakin alkoi pelottaa koska tulee viisaudenhammasongelmia :/ miksi ne on aina niin hankalia ja pitää poistaa?

manana kirjoitti...

Sepä se. Tässä on kyllä kyseessä oma vika. Olisihan ne sen hampaan poistaneet jo 10 vuotta sitten. Ja jos sitä suositellaan niin kannattaa kyllä sillon poistattaa :)