maanantai 24. maaliskuuta 2008

Jotain ihan uutta

Siis tätä en ole elämässäni ennen kokenut. Ensinnäkin Ranskassa sataa peräkkäin kolme päivää lunta maaliskuussa ja tänään lumisateessa kuuluu vielä ukkosen jyrinää...
Wtf? ota tuostakin nyt selvää.

Onneksi muuten Dior pelasti minut häpeältä näytämällä, että 60's rajaukset pinkillä huulipunalla ovat kovinkin tätä kevättä:

Merci Dior!

Pääsiänen on siis kohta pulkassa ja viikonloppu olikin aika riehakas. Perjantaina jotain pyörintää ja lauantaina kasa Tarte Flambeita ja vielä isompi kasa olutta ja vinkkua. Kivat vieraat, hyvä seura mikäs siinä. Jostain syystä olin muuten viimeinen meidän vakioporukasta joka urvahti ja vedin kunnialla Katkoa kolmeen asti aamuyöllä.

Nyt alkoi muuten vielä synttäri stressi... Minttu kyselee jo kuinka monetta kertaa; missä ja milloin? Ja kun minä en tiiä. Olis niin kiva jos voitais olla isommalla porukalla ulkona ja grillailla, mut niinkun mainitsin niin lumen kanssa just not possible. Perinteitä kunniottaen olisi myös tarkoitus käydä päivän reissulla jossain toisessa kaupungissa. Kuitenkin työkkäri on päättänyt että tänä vuonna se on hankalaa jos ei mahdotonta. Minä nimittäin suunnittelin et voitais käydä Zurichissä yhen tutun luona ja olla vaikka yötä, mutta pitäs lähtee aprillipäivänä eli 01.04. Mutta maanantaina työkkÄrin taholta minua kehoitettiin varaamaan un demi-journée eli päevän puolikas heidän lätinäsessioihin. Huoh en stressaa kuitenkaan nyt, koska olen selvästi tulossa sairaaksi ja kerkeän stressata joskus toisen kerran.

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Oho lunta siellä, eipä olisi uskonut!:o mutta toisaalta, Alpitkin on aika lähellä?

manana kirjoitti...

Sekin, alpit ei oo kauheen kaukana (kulta informoi et jotain 500km) mutta Strasbourg on laakson pohjalla, siitä tämä ainainen kosteus ja sateet. Talvella kylmä ja kostea, kesällä kuuma ja kostea :)