keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Koleeta

Tänään pinkkiä à la Helena Rubinstein ja randomina vertauksena uusimman
Barbie-elokuvan sankaritar Mariposa:


Vaaleanpunainen on kyllä ihan iänikuinen hitti niin meikeissä kuin vaatteissakin, toimii aina ja melkein kaikilla.

Tekis kauheesti mieli laittaantua tosi nätiksi, mutta sitäkin iloa himmentää se kylmällä vedellä toimitettava meikinpoisto illalla. Taidan hoitaa kotihommat ja kattoo jos oisin sitten lämmenny idealle.
Olli lähtee työhaastatteluun ja mun pitäs siivota ja imuroida. Minttu lupas tulla illastamaan ja lämmittämään viiniä illemmalla, että paikat sais olla paremmassa kunnossa siihen mennessä.

En muista mainitsinko, että lämmöt on nyt sitten oikeesti loppu ja sisälämpötila on laskenut 16-17 asteeseen. Täällä työ-vierashuoneessa ja makuukammarissa on irralliset sähköpatterit. Nehän ei kuitenkaan ratkaise vesi ongelmaa. Perjantaina pitäs olla työhaastatteluun parhaassa vedossa ja edustavana, katotaan miten kattilapesulla se saavutetaan. Onneksi Pascal tulee kans perjantaina ja siitä saadaan mainio tekosyy lähteä kartsalle ja baariin. Au Brasseurin maalisolut kutsuu!

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihania nuo Rubinsteinin meikit :)
kiva kun blogini on päässyt lemppareihisi!

meilläkin oli Nizzan asunnossa (vesi) ja patteriongelma :/ vain yhden patterin sai päälle, joten "palelin" siellä.

Stazzy kirjoitti...

käypäs katsomassa:
minulle on vastattu

manana kirjoitti...

Kyllä onneksi jo kohta alkaa olla sen verran lämmin, että paremmin taretaan. Ja jos nyt ura urkenisi meille jommalle kummalle niin seuraavaksi joko remontti tai muutto.
Ranskassa vaan toi lämmitys on ainainen ongelma :(