perjantai 8. lokakuuta 2010

Clay-ton, My Hero

Tänään on taas rentoa pyjamapäivää vietetty täälläpäin ja ollaan syöty hyvin (valkosipulikanaa) ja nuokuttu koneilla. Ostin tuossa junaliput maanantaiksi Pariisiin ja sain puhelun toisesta työnvälityksestä ensiviikon lopulle. Valitettavasti 15-16.10 on jo varattu Givenchylle ja sainkin sen keikan sopparit tänään. Laitoin kopsut menemään työkkäriin, koska hekin olisivat halunneet paikallaoloani maanataina jonkun koulutusinfon merkeissä. Olipa kätevää, kun tuo sattui just samalle päivälle Givenchy-koulutuksen kanssa ja perjantaillekin yrittivät jotain treffiä järkätä ja sekin jouduin perumaan :D Laitoin noottia vielä lisäksi, etten todellakaan etsi töitä prêt a porter, vaan edelleenkin parfumeria-puolelta. Hehän sen ihan hyvin kyllä tietävät, mutta haluavat rangaista pitkäaikaistyöttömiä muidenkin alojen tyhjänpäiväisillä koulutuksilla...

Kynsillä uutta Catricea:



Tätä lakkaa onkin näkynyt jo useammassa kynsiblogissa ja ihastuin tähän sävyyn jo etukäteen.



Kuten jo edellä mainitsin, monissa Catricen uusissa lakoissa on sävyyn sopivaa helmiäistä mukana ja se näkyykin ehkä paremmin pullossa kuin kynsillä. Mutta tämä 230 on just ihanan vaalea, hiekkainen sävy, ei ollenkaan tunkkainen tai likainen. Sopii töihin kuin töihin ja tyyliin kuin tyyliin.



english: Here's the first of my new Catrice polishes. I've seen quite a few reviews of this in nail blogs and I kinda fell for it before actually having gotten my hands on it. It's such a pretty sand-toned grey with golden shimmer, not at all dirty or heavy.

4 kommenttia:

Ansu kirjoitti...

Kiva lakka! Antoko äiti sulle noi korut? :)

Sanna kirjoitti...

Ansu: Joo eikun ihan Ebay-tilaus on tuokin :)

Maurelita kirjoitti...

Ihana lakka tosiaan !

Harmi ettet pääse Pariisin blogimiittiin ; joku toinen kerta...

=)

Sanna kirjoitti...

Maurelita: Tosiaan, mutta varmasti järkkäätte toisenkin kerran, hauskaa viikonloppua, raporttia odotellessa :)