tiistai 26. lokakuuta 2010

Enchanted Fairy

Mitenkä tämä bloggaustahti onkaan päässyt näin huonoksi... Kaikkee tekemistä ja töitäkin on, mutta ei nyt niin paljon, ettei kerkeisi tännekin välillä kirjoittelemaan. Oisko tämä nyt jonkunlainen hiljainen vaihe meneillään, pientä inspiraation puutetta :)

Olisin mielelläni järkänny jotain pientä illanviettoa marraskuun kuudennelle, Halloweenin tekosyyllä, mutta kun työkuviot eivät ole vielä ihan selvät niin en uskalla vielä tehdä mitään varmoja suunnitelmia. Samaisen lauantain aamulle on meidän iloksemme järjestetty myös talonyhtiön kokous talon kellarikerrokseen. Pelkään, että menetän hermoni alakerran tätin kanssa heti alkuunsa ja luvassa on jotain epämiellyttävää... Pitikin muuten kirjoittaa aiheesta ihan oma postauksensa, se ainakin luvassa vielä tällä viikolla.

Kynsillä uutta Essenceä:Tämä oli ihan heräteostos DM:stä, mutta nyt olen tähän vallan ihastunut!Ihanan peittävä, vaalea, hieman helmenhohtoinen violetti. Peittää superhyvin jo yhdellä kerroksella. Kahdella kerroksella viimeisen päälle Barbie-kynnet.english: At first I thought, well, this is one of those light pearly watercolour polishes, oh well I'll give it a try. Then when I did give it a try I totally fell for this colour 36 Enchanted Fairy from Essence. Super coverage, perfect bubblegum pearly lilac colour... Cute Barbie-nails in a few seconds :)

Ei kommentteja: