torstai 7. lokakuuta 2010

New polishes

Viikonlopun aikana pengottiin kymmeniä kauppoja läpi ja vieraat lähtivät pursuavien matkalaukkujen kanssa kotimatkalle. Sain niin paljon ihania tuliaisia, mm. H&M Homelta, että minun osalta shoppailu jäi vähäiseksi ;) Löysin kuitenkin parit kivat jutut ja niistä paras on ehdottomasti Essencen uudet kynsilakankuivatustipat!Essencen poistolakka 22 What do you Think? H&M:n No Mambo Jambo ja ne Essencen tipat. Käyttö on helppoa; tippa kynnelle kun lakka on levitetty ja 60 sekunnissa lakka on kuiva!! Aine on öljyistä ja ylijäämät voi hieroa kynsinauhoihin.


Ja olipa kiva ylläri, kun läheiseen Mülleriin oli tullu kaikki Catricen uudet lakat (kylläkin väliaikaiseen tuotegrilliin). Kaikissa näissä on lakan sävyyn sopivaa helmiäistä mukana.
160 Sweets for my Sweets, 240 Sold Out For Ever ja 230 Clay-Ton, My Hero.

english: I did very little shopping while my quests were here (I got such a load of nice things from them, like stuff from H&M Home :) But I did get some nail polishes. I'm so in love with the new Essence express dry drops! The literally dry out our fresh nailpolish in seconds and they leave a nice oily finish that you can rub into your cuticles. What a great invention! I also got some polishes from Catrice ( I've been hunting that light minty green for some time now :)

Ei kommentteja: