perjantai 15. lokakuuta 2010

Colmariin

Onpa taas ollu ihmeellinen viikko ja koko ajan vaan ilmestyy uutta hommaa. Maantantaina olin Pariisissa ja siellähän oli ihan kivaa, samanlainen reissu kun viimeksikin. Olin paikanpäällä jo ennen aamukymmentä joten aikaa oli reilusti ennen itse koulutuksen alkamista. Kävin tarkastamassa uuden Champs Elyseen H&M:n joka oli kyllä todella iso ja hieno, mutta sisältä todella tumma ja kerrassaan pimeä, tungoskin oli ihan kunnioitettava. Kadulla näkyikin melkein joka toisella kulkijalla uusia valkoisia H&M:n kasseja jotka oli painettu ihan tätä liikettä varten :) Eikös ollutkin tärkeää infoa!Tosi hyvä tuo uusi luomiväripaletti, kunnon pohjustuksen kanssa avot.Itse koulutus oli onneksi erilainen kuin viimeksi ettei tavattu muotitalon historiaa kokonaista tuntia vaan keskityttiin enemmän uutuuksiin. Saatiin jopa Givenchyn supersuositut Phenomen'Eyes ripsarit joita pitää pitää töissä olessa kaulassa. Ja tietenkin uusin naistentuoksu Play. Ihan kiva, mutta todella hentoinen ja kevyt tuoksu.
Sain maanantai iltana, kun kävelin koulutuksesta Halleillepäin puhelun työnvälityksestä ja he halusivat buukata jo heti keikkaa Givenchylle seuraavalle päivälle. Eihän siinä mitään, mutta keikka oli Wittenheimissä eli 125km Strasburgista.... Siinäpä sitten seuraavana aamuna maantielle. Tänään ja huomenna olen Colmarissa Sephoralla ja ihan jännä taas lähteä uuteen liikkeeseen ekaa kertaa, toivottavasti liikenne ei tökkisi kovin pahasti!

english: On Monday I was in Paris for Givenchy training again and before that I checked out the newest H&M at the Champs Elysees. It was pretty amazing, quite dark inside, but big and beautiful. From Givenchy we got the Phenomen'Eyes mascara and the latest perfume for Her, Play. Today and tomorrow I'll be at Sephora in Colmar promoting Givenchy :)

Ei kommentteja: